Aktív témák
-
Skót
aktív tag
Nem akartam rontani az üzletedet, de mivel elkelt az IC7 így engedélyeddel ide is beírnám, hogy nekem is van egy ic7-em minden tartozékával egy zm-nb47j bordával rajta , csak az egyik chipset körüli fül elengedett rajta a 4 ből (2 kell a chipsethűtő tartásához) Ezen kívül nincs hibája, stabilan megy
ezzel a kis hibával én 14k-t kérnék érte
A cucc Nyíregyen van posta járható út számomra -
Lala6
őstag
P4 2,8C(nortwood,800fsb) processzor, tuningot csak kipróbáltam, alapon használtam, 3,3-on stabilan ment IBM ramokkal. Ára: 26000-Ft
MSI NX6600GT-VTD128 VIVO-s videó kártya. Dobozos, 15CD-vel, füzetekkel, csatlakozákkal, szinte új állapotban. Vastagon garanciális, idén februárban vettem(számla van). Itt a tesztem róla: Bővebben: link Ára: 45000-Ft
Minden cucc kipróbálható, tesztelhető. A procira+alaplapra bolti gari már nincs(a proci Gianni-tól van, a legjobb szériából), de én adok 1hónapot, bár szerintem felesleges, ezek az én gépemből vannak
A kiírt árak nem irányárak, ennyit szeretnék értük kapni, ha valaki tud ennél is olcsóbbat az vegye meg ott.
Kérdezzetek bátran. -
CsigaMut
csendes tag
Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Villanyszerelés
- Battlefield 2042
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- 3D nyomtatás
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- Eladó ASUS ROG STRIX GTX1080Ti 11Gb videókártya
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest