Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Craig85
csendes tag
Sziasztok!
Kedves Rover623!
Tehát megérkeztem. A prociról nem tok valami sokat leolvasni, csak ennyit:
80523PX333512PE SL2TV
Y8510253-0209 Ireland
A másik (ami alapból benne volt IBM) annyiban különbözik ettől, hogy Taiwan-ban készült, és (emlékeim szerint) a PE helyett van más. Ezt most azért nem tom megmondani, mert éppen használatban van a szerver és nem tom kicserélni, csak holnap. De kiderítem...
Mostanában hallottam olyat, hogy mind a 2 procinak ugyanolyannak kell lennie. A gyártó a mai világban nagyon sokat számít, de ennyire?
És még egy off (de nagyon zárójelben és félve!!!): Úgy jártam ezzel a fent nevezett szerverrel, hogy beletettem egy másik vinyót (gondolván Debian helyett Gentoo-t teszek rá) és a telepítésnél lefagy. Eddig nem lehetne gáz, de úgy gondoltam letesztelem egy Windows-al. (ami telepítést tekintve eléggé ''nem foglalkozik semmivel''.) Ott is lefagy. Szal a vinyóval lehet gáz vagy mással? (csak jóhíreket kérnék, hogy a vinyó a rossz
Na jó. Ez csak poán volt.)
EZER Köszönet előre és hátra is!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi