- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimda
addikt
válasz
vicze #126270 üzenetére
Tehát maga az SGX ajánlás önmagában is hibás, mivel nem szükséges az ujjlenyomat olvasó működéséhez, és csak véletlen, hogy nyomra vezetett.
A vicc az, h korábban is néztem az SGX beállításait, ajánlások alapján, de h mi is ez pontosan, nem néztem utána. Ez hiba volt. Ha tudtam volna, akkor nem be, hanem inkább kikapcsolom, illetve h a szoft. (hello) vezérelje, akkor hamarabb is megoldottam volna.
-
Nimda
addikt
válasz
Kbali #126264 üzenetére
Sajnos ezeket is végig zongoráztam, nem oldotta meg
A Lenovo fingerprint manager, fent sem volt. A frissítést a vantage alkalmazással csináltam mindvégig. Az Intel SGX is be van kapcsolva. Elavult és inkompatibilis -én erre tippelek. Van akinek működik ilyen laptopon? (T480)
Sajnos a Thinkpad hardvertesztje nem terjed ki a fingerprintre. A windows hello nem lát ujjlenyomat olvasót a gépben.
-
Nimda
addikt
válasz
Kbali #126261 üzenetére
Feltételezem, ha hardveres hiba lenne, akkor nem látná az eszközkezelő sem. Meg a másik, h nem csak én futottam bele 10 -es hibakódba, szóval a probléma nem egyedi.
Amúgy van fent egy ubuntu is, de ahhoz, h itt is működésbe hozzam, sajnos nagyon nem értek a linuxhoz, nekem kínai picit
legalább kiderülne, h működik, csak a win szivat.
-
Nimda
addikt
válasz
Kbali #126261 üzenetére
Nincs, ez alapvető.
Amiket eddig próbáltam ajánlások alapján:
- gyári új és régi driverek
- bios frissítése
- biometrikus szolgáltatások elindítása
- system32 .dat file törlése (database)
- helloface driver telepítése
- mivel ez egy 0km-es laptop, szétkaptam és a kábelezést is megnéztem, ki-be csatlakoztattam, semmi változás.A win10 pro friss telepítés. Mondjuk a legújabb driver 2022 -es, lehet újabb kéne, de nincs.
-
Nimda
addikt
válasz
donjohnson #126259 üzenetére
Igen, semmi eredménye
a win10 -es fel sem megy mert újabb a rendszer. 22H2.
-
Nimda
addikt
Adott egy T480 aminek az ujjlenyomat olvasója nem működik win10 alatt. 10 -es hibakóddal, nem indítható az eszköz. Próbáltam szinte mindent, ami fellelhető trükk a témában, de semmi sem bírta működésre bírni. Esetleg valakinek van működő ötlete?
Köszi!
-
Nimda
addikt
Szia mindenki! Egy olyan kérdésem lenne, bár lehet nem ez a megfelelő topik, de mégis csak itt vannak a szakik, hogy ti melyik ThinkPadot vennétek, amelyiknek hosszú lehet a win11 támogatása? Használtat szeretnék, ami nem túl drága. Sajnos nagyon el lehet veszni az aprón is, leginkább a T széria érdekelne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- JÁTÉKOS Dell 15 NVIDIA 2gb Intel core i5-7200 8gb ddr4 256gb ssd win11 Magyar bill VILÁ
- GAMING LEGION 17col 144HZ RTX 2070 8gb i7-8750H 16gb ram 500gb ssd Win11
- Thinkpad T14s Gen5, 14" FHD+ IPS, Ultra 5 135U, 16GB, 512GB NVMe, Magyar vbill, ujjlolv, IR kam, gar
- Katana GF66 12UC 27% 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3050 16GB 512GB NVMe gar
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest