- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Hobby elektronika
- Fujifilm X
- Milyen videókártyát?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen TV-t vegyek?
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
teptep
senior tag
válasz
sztikac #125497 üzenetére
Microsoft lapról leszeded a Win10 telepítőt. Telepítés után megvárod míg összeszedi a drivereket. Amiket nem talált meg, azt a Lenovo support lapról leszeded. De miért Win10? Októberben lejár a támogatása, már nem érdemes frissen feltenni. És amin elmegy a 10, azon a 11 is elmegy. És a support lapon vannak Win11 driverek is.
-
Chaser
legenda
válasz
sztikac #86205 üzenetére
ez nem tp specifikus kérdés, ennyi erővel már w10-et is felrakhattad volna
ugyanúgy lehet upgradelni 7-ről, de bármelyiket
NewmanHD azon túl vagyunk, sokan használtuk/használjuk 8gb-tal a kicsit, 400/500-ast is, ua. a chipset
nála érdekes gond lehet, nem tudom bios default kellemetlenségén túljutott-e már -
Tikakukac
titán
válasz
sztikac #86154 üzenetére
Óóó, dehogy van az definiálva: milyen rádiókkal, milyen jelerősséggel, milyen fényerőn, milyen böngészővel, milyen futó programokkal, milyen háttértárral, milyen fájlösszetettséggel, milyen gyakoriságú frissítésekkel stb stb stb.
Amit keresel sacckb tesztekben olvasható vagy visszaszámolható akku kapacitásból. Nekem is van egy adott pontos metódus, ami lefut és ahogy merítünk battery eaterrel, mert ott lehet gépeket összehasonlítani. Egyszer próbáltam ki magamtól reprodukálni: 1óra 28 perccel lett kevesebb az akksi idő. Mert én állítgatom a fényerőt, megyek ki konyhába vele, elindítok esetleg valamit még, beindul egy vírusellenőrzés ilyesmi. Nem véletlenül tesztelnek a nagyobb oldalak is úgy, ahogy és max megjegyzésben írják fel, hogy miket tapasztaltak adott session alatt.
-
i400
senior tag
válasz
sztikac #79465 üzenetére
Én E530at használtam 2,5 évig napi hurcolászással, vigyázva, igaz napi 12-14 órában. Felépítésre ahogy nézem ugyanaz a 2 gép szóval készülj arra hogy a palmrest zsanérnál lévő csavarjai ki fognak szakadni és a hűtés sem valami jól tervezett. Trackpointon kívül semmiben nem nyújt többet mint egy ideapad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Politika
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- VoLTE/VoWiFi
- Spórolós topik
- PR-Telecom
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- További aktív témák...
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- JÁTÉKOS Dell 15 NVIDIA 2gb Intel core i5-7200 8gb ddr4 256gb ssd win11 Magyar bill VILÁ
- GAMING LEGION 17col 144HZ RTX 2070 8gb i7-8750H 16gb ram 500gb ssd Win11
- Thinkpad T14s Gen5, 14" FHD+ IPS, Ultra 5 135U, 16GB, 512GB NVMe, Magyar vbill, ujjlolv, IR kam, gar
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest