- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
-
PROHARDVER!
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
totron
üzenetére
"Illetve világosítsatok fel, hogyan kell szeretni ezt a masinát." - első körben ezt olvasd el: [link]

Amiért szeretem:
- egyáltalán nem melegszik,
- nem egy ólomtáska, nem nehéz,
- könnyű benne cserélni mindent (itt értem azt, hogy mindent, akár Wi-Fi/WWAN kábelt is, LCD-t, olyan mint egy jópofa lego - profi hardware maintenance-kkel minden egyes típushoz),
- a garanciáztatás elég gyors (bár itt megoszlanak a vélemények, xy ember szerint nem, bár tény, mostani 3-4 év alatt nem kellett szervizeltetnem semmit sem, ami elég jó jel!),
- minden op.rendszerrel kompatibilis (itt remélem nem mondtam hüleséget, Linuxosok is meg vannak elégedve)Amiért nem lehet szeretni:
- eltűnt a kék enter ... s ezzel egyetemben bejött a Chiclet-es billentyűzet háttérvilágítás miatt
- a "vékony" modellekben ahol "U"-s processzorok találhatóak, ott forrasztott a CPU, s GPU mindenhol, azaz komolyabb upgrade kizárvaNagyjából ennyi, röviden, gyorsan.
-
Chaser
legenda
válasz
totron
üzenetére
Ezt nem értem, hogy kell szeretni egy T500-ast? Első körben ne úgy mint egy nőt...
Ha meg nem szereted hát bumm. Kis gép kell most van még x220 ips fullos konfig aprón 75-ért. De jó a 2560p is meg E6220 is, előbbibe biztos nem lehet ips-t hackelni, pedig ütős lenne vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Linux haladóknak
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Pánik a memóriapiacon
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Acer Nitro 5 N20C1 (i7 11.th, 16 GB , Geforce 3050, FHD) akció!
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Hófehér MSI Sword 15 A11UD (i7 11.th, 16 GB , Geforce 3050, FHD) akció!
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! HP EliteBook 755 G5 - Ryzen PRO 3 I 8-16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4650G 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- UPDATE 11.13. HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-13. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Ha meg nem szereted hát bumm. Kis gép kell most van még x220 ips fullos konfig aprón 75-ért. De jó a 2560p is meg E6220 is, előbbibe biztos nem lehet ips-t hackelni, pedig ütős lenne vele.