- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- Ejtette a DXR sugárkövetést az új Battlefield
- T Tablet 2 5G - megkopott magenta
- Androidos tablet topic
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mindent kiváltana az UB-Mesh protokollal a Huawei
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi, a Nortonról meg az Acronisról még hallottam régebben, akkor a kettő közül valamelyiknek utánanézek, van-e valami trial verzió.
donjohnson: igen, a nem kilógós. Láttam, hogy van 9-es is, de az a gond hogy így is éppen, passzentosan tudom magammal vinni a táskámban, a plusz akksi az már sok lenne. A jövő héten váltok ssd-re, illetve kicsit több ram lesz benne, hátha valamit javít az akksiidőn is. Fene egye meg, ez az ultrabay akksi nagyon jó lett volna.
Tim82: nem garis már, idén lesz 4 éves. Ez a mostani beruházás egy olyan döntés eredménye, hogy vagy egy új gép, vagy ennek a felújítása. Ez utóbbi mellett döntöttem, mert
- baromira meg vagyok elégedve a géppel összességében
- nincs kedvem újratelepíteni, NAGYON nincs
- úgy látszik +70-80k-ból lesz egy korszerű szintre felhozott gépem
- ami jobb, mint ha újat vettem volna, mert arra 350-400-at nem tudnék kiadni.Elvileg az upgrade után úgy fog kinézni, hogy 8 giga ram, 512 ssd, + 1 esata kábellel ott lesz backupnak a gyári 500-as hdd, külsőre jó állapotban van, kijelzőjének nincs baja. A lenovo tools szerint az akksija az eredeti kapacitás 94%-a, ami közel 4 év után kifejezetten jó szerintem. i5-ös proci, így ezzel a felállással egy új gép árához képest lesz egy minimális ráfordítással egy "irodai erőgépem" - szövegszerkesztésre, netre, levelezésre használom, csak már a boot idők, és a swappolások miatt kezdett belassulni. Gondolom ha jön a win10, az is megköszöni a 8 giga ramot a 4 helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 160GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia
- Dell Inspiron 15 5518 /11.gen i5-11300H 24GB ram/512 GB SSD FHD
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest