- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Milyen videókártyát?
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
- Szupermagos dizájnnal kísérletezik az Intel
- Fujifilm X
- Apple MacBook
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
válasz
Chaser #51550 üzenetére
Ezt én is tanúsítom.
Hang = 0. 3000-nél már közel hajolva hallani valamit
Csendes, hűvös, még nyáron is.
Amilyen jó állapotban én vettem a T500-at ez a T61 tényleg soknak tűnik ugyanabban az árban.Más: Van egy érdekes jelenségem. Szoftveres bugnak gondolom, főleg mert már az R52-nél is tapasztaltam hasonlót. A probléma Linux op. rendszeren van jelen - Windowst mivel nem használok annál nem tudom.
A hibajelenség az, hogy mikor gépelek (mint most itt is a fórumra) előfordul, hogy az történik mintha a touchpadhoz érnék és a szövegben máshová ugrik a kurzor. Mivel nem vakon gépelek, így van hogy azonnal nem is látom ezt és egy-két szót már rossz helyre írok emiatt.
Az R52-nél a touchpad túl érzékenységére gyanakodtam, de mivel itt is előfordul ez már nem hardveres gond lesz hanem valami szoftveres. Ezt tovább gondolva pedig a touchpad linuxos drivere lehet a ludas - bár mivel olyankor is előfordul mikor közelébe nem nyúlok a tapogatónak, így elég érdekes.
A csavar a történetben most jön
A minap felfedeztem mikor történik ez a jelenség. Amikor beírom valahol a szövegben a "csak" szót.
Azaz elég csak "csa" kezdetű szót írnom, tehát a nevemre (csaba) és egyéb ilyen szavakra is előfordul (csatorna,csapás... eddig ezeket fedeztem fel). Nem mindig, mert ha lassan írok akkor nem. De ha gyorsan gépelek akkor szinte mindig és minden csa kezdetű szónál feljebb ugrik a kurzor egy-két sornyit a szövegben.
Most, hogy felvázoltam az x-aktámat, kíváncsi vagyok mit mondtok mi a nyavalya lehet ez?
Új hozzászólás Aktív témák
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- MIUI / HyperOS topik
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Windows 11
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tesla topik
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- BOMBA ÁR! új Hp Envy x360 garanciával! /2in1/Ryzen5-5500U/8GB/512 SSD/FHD/TOUCH/GARI
- XPS 9310 13.4" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- IdeaPad 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- P16s Gen1 16" FHD+ IPS i7-1260P T550 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7430 14" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Keresek gamer laptopot RTX 3050 , RTX 3060. RTX 4050 , RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest