Hirdetés
-
PROHARDVER!
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fungi
üzenetére
Vettem egy gyári 170 Wattos töltőt.
Izgalmas volt a tegnap estém..
Este hazaértem, és izgatottam szaladtam a W530-hoz hogy kiderüljön mihez sikerült hozzájutni
Táp bedug, kapcsoló benyom....teljes lefagyás a részemről...a kijelző teljesen szétfolyva....csak a nagy fehérség. Nem baj, szerzek bele kijelzőt majd csak a lap működjön.
D-sub kábel rá a monitorra se kép se hang... De jó. Erre feltűnik hogy felpörög majd kikapcsol a venti, proci nem melegszik. Itt már gyöngyözött a homlokom ( pedig még be se gyújtottam mert ez volt a legelső dolog amit megnéztem..
) hogy kuka az egész, buktam még kb a töltő árát is.
Csak lementem begyújtani, de előtte rádugtam a teszt win 10-es ssd-met, kicsit gondolkozik de kb változatlan a helyzet. Ahogy felmentem rádugtam egy usb-s eszközt, erre megszólalt a kicsike, legalább azt megtudtam hogy a Win elindult, legalább a proci jó.
Na akkor kijelző ki, volt otthon egy donor Dell Studio laptop aminek a kijelzője tudtam hogy jó, és szerencsére full hd az is Bár fényes nem matt de ez most a legkisebb probléma).
Újra telepítés, tökéletesen ment a kicsike, korához képest tényleg brutál a teljesítménye
.
Utána jött egy kis probléma, Win 10 automatikus frissítés után kéktábla.. Valakinek esetleg valami ötlete? A videókártyát felismerte korábban, illetve Furmark alatt se szakadt össze. Esetleg memória lehet még talán. Majd hétvégén megnézem jobban, igen csak sok volt már idő így inkább most félre raktam.
Köszönöm a tippeket a tápról

Colinka
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Óra topik
- Filmgyűjtés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Viccrovat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Újszerű ASUS Zenbook 13 i7 11.gen /16GB RAM/1TB SSD/300 nit
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Dell Latitude 5430 - i5-1245U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku számla, garancia
- Lenovo Thinkpad T440
- Xiaomi 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

.