-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pubszon
veterán
-
Pubszon
veterán
válasz
Solten #91250 üzenetére
Na, gondoltam ránézek erre a hibára, de nekem nincs ilyen bejegyzés a rendszerleíró adatbázisban. Írják is, hogy W8 alatt működik, de már 8.1 alatt nem, gondolom a 10 alatt sem.
Pedig szerintem a hiba itt is fenn áll, mert elég gyakran még a rádió is megszakad.Mi a megoldás W10 alatt?
-
Pubszon
veterán
Jelenleg egy wireless rapoo hamisítvány kínai 1000Ft-os egerem van. Elég jó, főleg az árához képest. Több mint 10k-t amúgy sem adnék egy notiegérért.
Vezetékes meg végképp kizárt.A BT-os egeren gondolkodom, nincs vele tapasztalatom. De akkor legalább nem kellene vevő.
-
Pubszon
veterán
Kár hogy drága, pedig jól nézne ki a T420 mellett.
[link] -
Pubszon
veterán
T520-ba szeretnék venni egy HDD-nek egy Caddyt eBayről.
Kellene egy link ami olcsó és tuti jó. -
Pubszon
veterán
X220/T420/T520 stb billentyűzeten akinek van west féle matrica, az tudna csinálni nekem egy szép nagy képet róla?
Köszi. -
Pubszon
veterán
válasz
Bluesummers #91179 üzenetére
Ez oké, de engem a gombok magassága érdekel, hogy ha kézzel végigsimítod akkor érezhetően magasabban van a 2 felső sor.
Érted? -
Pubszon
veterán
T420 billentyűzetén a felső F1-12 sor jobban ki van emelkedve a síkból a többihez képest?
-
Pubszon
veterán
Megoldódott!
A kamera kis 4-es csatlakozója fél-egy millimétert lecsúszott, ezért nem érintkezett rendesen.
Apám megnyomkodta, ekkor eltűnt az eszközkezelőből, innen már tudtam, hogy kontakt hiba van.
Felül a bezelt körömmel letapintottam, a csatlakozót visszadugtam és a stock W10 egyből felismerte!
Végül öröm van. -
Pubszon
veterán
Az elmúlt 1 órában újraraktam a W10-et, majd a W7-et, és most megint a W10-et, de a probléma ugyan az!
Eszközkezelőben látja, de még a hardverazonosítót sem tudja beolvasni egy OP rendszer alatt sem.
Délután még ment W7 alatt HDD-ről. Megpróbálom azt vissza rakni, mert csak az lett SSD-re cserélve. Ha arról sem jó akkor hardverhiba, ha pedig arról megy akkor akármilyen furcsa is, de az SSD miatt van. -
Pubszon
veterán
Ma vagyok 10 éves a PH-n!
És ez egy T420-ason íródott!
-
Pubszon
veterán
válasz
donjohnson #91146 üzenetére
Igen, itt egy sor van:
USB\DEVICE_DESCRIPTOT_FAILUREHa minden igaz, thinkwiki alapján ezekbe van azonos kamera:
E431, E430, T520, W520, T530i, X220, X220 Tablet, X230i, X230 TabletValakinek W10 x64 alatt működik a kamera?
Már BIOS update is meg volt. -
Pubszon
veterán
Megjött ma apámnak is a T520.
Minden oké vele, csak a kamera nem, de csak W10 alatt. W7 alatt jó volt.
Illetve van egy Alapvető rendszereszköz, az mi lehet?
Ötlet? Driver? -
Pubszon
veterán
Jól gondolom, hogy az IGP memória mennyiségét nem lehet állítani?
T420 -
Pubszon
veterán
A többi nem is nagyon lényeg, bár ha az USB nem menne dokkolva a gépen, az sem lenne vészes.
Néztem németbe 4337-es dokkolót, 2 kulccsal meg 90W-os adapterrel 26.90 EUR. Szerintem be fogok ruházni rá, van minden periféria. -
Pubszon
veterán
Igen, én is csak ilyen elvi síkon működő dologról tudok. Igaz, hogy ugyan az a helyzet mint asztali vonalon, csak itt sokkal "zárkózottabbak" a gyártók, emiatt is lehet ez. Mert hardveresen biztos hogy semmi akadálya nincs, ugyan úgy, mint a VGA driverek esetében, hogy nem a GPU hanem a laptop gyártó felelős a driverekért.
-
Pubszon
veterán
T420-ba ha szeretnék egy 9 cellás akkut, akkor mit nézzek, hogy kompatibilis legyen?
-
Pubszon
veterán
válasz
matyi012345 #90964 üzenetére
Ez a jelenség a coil whine, sajnos ez nem feltétlen hiba, természetes jelenség. Persze hiba is kiválthatja.
-
Pubszon
veterán
válasz
Bluesummers #90948 üzenetére
Ennek örülök.
Ha nem nyomod folyamatosan, akkor felengedéskor ugye már nincs alatta paszta és levegő kerül a helyére.
Azok nagyon jó hőfokok most, lehet majd pár hét múlva én is megcsinálom, van itthon MX4-em.
Nekem 22% az akku elhasználódása, de még így is bír netezéskor 2.5 órát, mondjuk 20-30% fényerővel. Minimummal lehet meglenne a 3 óra is. -
Pubszon
veterán
válasz
Bluesummers #90944 üzenetére
Ha csinálnám, én nyomnám a közepét míg be nem csavarozom.
A sok paszta nem árt, elfér a die mellett, zárlatot nem okoz, nehéz pont annyit rakni hogy ne menjen mellé, tehát inkább több legyen mint kevesebb. -
Pubszon
veterán
válasz
Bluesummers #90942 üzenetére
Az nagyon sok, nekem 45-55 fok között van IDLE (10-15% terhelés mert fut pár program, aida, chrome stb) és 2000RPM a hűtő.
A pasztát nem szabad szétkenni a magon, csak a közepére nyomni, majd a hűtő szétnyomja és így levegő sem tud beszorulni. Így csináltad? -
Pubszon
veterán
válasz
Bluesummers #90932 üzenetére
Hány fokot nyertél a tisztítás és pasztázással?
-
Pubszon
veterán
válasz
ghost364 #90929 üzenetére
Most néztem az eseménynaplót és ott azt írja, hogy Alvó állapot oka: Akkumulátor.
De teszteltem ha a fizika gombbal teszem alvóba akkor Alvó állapot oka: Gomb vagy fedél és ha a windowsba akkor pedig Alvó állapot oka: Alkalmazás API.
Olyan mint ha egy pillanatra azt hinné hogy az akku le van merülve és alvóba rakja.
Meg azt is észrevettem párszor, hogy kb 2 másodpercre a fényerőt visszaveszi, olyan mint ha a töltőt húznám ki egy pillanatra, csak csipogó hanggal nem jelzi.Tegnap 17:32:13-kor hibernálódott így utólag, de az előtte lévő 10 másodpercben sok bejegyzés van az eseménynaplóban. Szerintem valami szoftveres dolog lesz.
Én erre gyanakszom: C:\Program Files (x86)\Lenovo\ImController\PluginHost\Lenovo.Modern.ImController.PluginHost.SettingsApp.exeTim82: Most én is kikapcsolom, és meglátom mi (nem)történik.
-
Pubszon
veterán
Járt már úgy valaki, hogy akkuval, 90W-os töltőről használva csak gondol egyet a gép és hibernálja magát?
Semmihez nem nyúlok, csak olvasok és ennyi. Már 3 vagy 4-szer csinálta. -
Pubszon
veterán
válasz
Bluesummers #90854 üzenetére
Ahogy Francia91 is írta, ott valami egyedi gond van. Nekem is T420 van i5-el és a böngészés olyan mint az asztali gépemen.
Nekem még SSD nincs, mondjuk 8GB RAM van benne.
Nézd meg valami nem e terheli a CPU-t. Nekem most böngészés közbe 45C fok a CPU. -
Pubszon
veterán
Gyárilag jött ki vele, úgyhogy szerintem lehet. Esetleg még kábelt is kell cserélni.
De majd egy jobban hozzáértő megmondja. -
Pubszon
veterán
válasz
aDamker #90820 üzenetére
Ez elég hitelesnek tűnik, nézd meg, de nem tudok róla semmit, csak most találtam.
-
Pubszon
veterán
-
Pubszon
veterán
válasz
Orionhilles #90801 üzenetére
-
Pubszon
veterán
T420-ba lehet upgradelni a WiFi-t, hogy ugyan úgy kezelje a gép és BT is megmaradna?
Tehát egy másik, modernebbre kicserélni? -
Pubszon
veterán
-
Pubszon
veterán
T420, i5 2520m CPU-ja max terhelésen 1.23V-ot kap, ami szerintem nem kicsit sok. Nem lehet BIOS-ba lejjebb venni? Egy asztali Sandy ennyi feszen 4.2-4.4GHz-et megy.
-
Pubszon
veterán
válasz
AxBattler #90749 üzenetére
Aida64 mutatja, nekem LP140WH2-TLM2 van benne, ami ezek szerint LG.
-
Pubszon
veterán
A T420 hátulján lévő sárga Always On USB port mennyi áramot tud leadni folyamatosan?
500mA, 1A vagy 2A? -
Pubszon
veterán
válasz
Orionhilles #90692 üzenetére
Láttam is fél hosszúakat, de leginkább csak a 60GB alattiak voltak azok. Sata II elég, egy 60-64GB-osat szeretnék, a HDD mellé elég a rendszernek.
Köszi az infót, megnyugodtam. -
Pubszon
veterán
T420-ba használ itt valaki msata SSD-t? Milyen sebességre képes? Bármilyen mehet bele vagy van valami megkötés?
-
Pubszon
veterán
Van valamilyen touchpad szoftver amivel be lehet állítani a viselkedését?
Win10 pro.
Jobbról húzva előbb előjött a alkalmazásváltó, most pedig már a vissza funkció. -
Pubszon
veterán
Üdv.
Minden X220 és T420-ba van webkamera?
Illetve az X220-ba lehet az SSD mellé valahogy HDD-t rakni? -
Pubszon
veterán
Üdv.
Gondolkodom egy T420 vásárlásán.
Milyen legerősebb procit lehet bele rakni (valódi 4 magos i7?)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GL65 9SD 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD gar
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Lenovo kezdő laptop (i3 6th, 500 GB, 4 GB) reklámáron! AkciÓÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest