- TCL LCD és LED TV-k
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Apple MacBook
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Megreformálná a PC-s kézikonzolok SSD-jét a Biwin
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
∂яσнυη
senior tag
Helló!
Szerintem egyik gyártó sem támogatja, bár mostanában valamelyik nvidia driverben mintha lett volna hivatalos tb support, de ez sem nekünk kedvez. Lényeg, hogy T420-al működik a rendszer. Valaki írta, hogy GTX760-al Plug n Play volt a dolog. Módosított bios csak 16gb ram-hoz kell.
ME firmware moddingal valószínűleg lehet a laneken is változtatni, de azt már nem vágom.
Egyébként kb. erre lehet számítani: 3dmark11 T420 eGPU
A textúrák betöltésénél pedig mindig lesz egy kis frame drop.
Itt a topic: eGPU tapasztalatokDhampir:
Igen én is láttam elég durva. Én már voltam is náluk 8570p miatt, de végül nem vettem semmit. Egyébként korrektnek nézett ki a fickó. Itt a hivatalos oldaluk. Ez az ár számla nélkül, csak garanciával értendő. Persze lehet kérni számlát is csak akkor drágább...
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parfüm topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Vírusirtó topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3404
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS 560M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- Új akksi! Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 100%sRGB 1 év garancia + billentyűzet opciók!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest