Új hozzászólás Aktív témák

• Tikakukac

titán

válasz HSM #85847 üzenetére

Akkor nagyon ügyesek vagytok, az 5 játékos méréssel ki is átlagoljátok azt a kb. 1-t, amiben számítana a memória.

Így igaz. Ha a 11 játékból amiből áll a paletta összesen ha jó kedvem van, kijön 2 ami hajlandó akár elérni 10-15%-os diffit azért, mert veszel másfélszer drágább ramokat, akkor pontosan, ebből az lesz, hogy semmi értelme az egésznek, nyugodtan lehet elfelejteni a csoda ramot. Ja ez asztali, laptopnál nyugodtan felejthető, úgyis lefő az egész hamarabb, mint eljönne a memória sávszél limit és egyéb hülyeség.

Az ingame bench az ingame bench. Nem izé rész meg nem kézi irányítás. Ingame bench.

Cinebench alatt is remekül kijön, igen. Meg kijön 3DMark alatt is. Bizony. Úgy kijön minden, hogy a bench alatti +55%-os pontértékekből a 11 AAA játékra leátlagolva kijött 2-3fps. Ugyanez igaz a videovágásra amire van a gép használva. Pont annyira nem veszem észre, hogy szutyokra húzom a gépemet, mint amikor nem. Laptopnál pedig nyugodtan merem állítani, az életben nem fogod megmondani mikor mi van a gépben. Én sem tudom, szerintem még ha magam cserélem át akkor sem.

Új hozzászólás Aktív témák