-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Akkor nagyon ügyesek vagytok, az 5 játékos méréssel ki is átlagoljátok azt a kb. 1-t, amiben számítana a memória.
Így igaz. Ha a 11 játékból amiből áll a paletta összesen ha jó kedvem van, kijön 2 ami hajlandó akár elérni 10-15%-os diffit azért, mert veszel másfélszer drágább ramokat, akkor pontosan, ebből az lesz, hogy semmi értelme az egésznek, nyugodtan lehet elfelejteni a csoda ramot. Ja ez asztali, laptopnál nyugodtan felejthető, úgyis lefő az egész hamarabb, mint eljönne a memória sávszél limit és egyéb hülyeség.
Az ingame bench az ingame bench. Nem izé rész meg nem kézi irányítás. Ingame bench.
Cinebench alatt is remekül kijön, igen. Meg kijön 3DMark alatt is. Bizony. Úgy kijön minden, hogy a bench alatti +55%-os pontértékekből a 11 AAA játékra leátlagolva kijött 2-3fps. Ugyanez igaz a videovágásra amire van a gép használva. Pont annyira nem veszem észre, hogy szutyokra húzom a gépemet, mint amikor nem. Laptopnál pedig nyugodtan merem állítani, az életben nem fogod megmondani mikor mi van a gépben. Én sem tudom, szerintem még ha magam cserélem át akkor sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Android szakmai topik
- Formula-1 humoros
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Dobozos Microsoft Surface Érintős Laptop Go 2 -50% 12,4" i5-1135G7 8/128 WSXGA
- Új Dobozos PcCom Revolt Gamer Tervező Vágó laptop -65% 15,6" i7-13700H 32/1TB RTX4060 8GB FHD 144Hz
- Dell Inspiron 14 5401 / i5-1035G1 / 8gb ddr4 / 500gb nvme ssd / jó akku/ magyar bill. / töltő
- Dell Latitude 7490 i7-8650u / 16gb ddr4 / 500gb ssd / Magyar Bill /jó akku / töltő
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- 150 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (FOGLALVA)
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest