Hirdetés
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Veszélyben vannak az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mini PC
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vikcsi
senior tag
válasz
metal01
üzenetére
Nekem egy v100-as notim van, de szerintem jó minőségű, nem nyikorog... igaz, ez az első saját laptopom (na jó második, ha egy efio 141 is számít
), de már használtam néhányat. Igazából pont, hogy megvagyok elégedve a lenovo minőségével, nagyon jó a támogatás is és pöpec minden, nem kell vacakolni a driverekkel napokig.Ha már itt járunk, szerintetek mennyit ér egy v100-as, ha kicsit foltos a kijelzője? Nem zavaró, de azért ott van
t5600-os proci van benne amúgy, majd 1 órás akksival. Hátha itt a saját topikjában reális árat tudtok mondani...
Nagyobb kijelzősre szeretném cserélni, vagy egy 10 colos netbookra.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ASUS routerek
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- E-roller topik
- PlayStation 5
- Veszélyben vannak az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Diablo IV
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I NBD Gari
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 8700 16GB DDR4 512B SSD RX 6650 XT 8GB Zalman N5 OF ADATA 600W
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), de már használtam néhányat. Igazából pont, hogy megvagyok elégedve a lenovo minőségével, nagyon jó a támogatás is és pöpec minden, nem kell vacakolni a driverekkel napokig.
t5600-os proci van benne amúgy, majd 1 órás akksival. Hátha itt a saját topikjában reális árat tudtok mondani...
Nagyobb kijelzősre szeretném cserélni, vagy egy 10 colos netbookra.