- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mini-ITX
- Egyelőre táblázattal segíti a Borderlands 4 futtatását a Gearbox
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Francia91 #72686 üzenetére
Igen, ilyen esetekben hatalmas előny az SSD, kétségtelen.
Viszont nem mindenki használja ezeket a programokat, pl. én sem.
Ugyanakkor mégegyszer köszönöm, végre kaptam egy valós felhasználási helyzetet, mikor nagy előny az SSD az általam tapasztalt eseteken kívül, mint a boot és a telepítések.
Azt mondjuk hozzátenném lábjegyzetben, ha nem lett volna 8GB ramod, csak az SSD, akkor sanszos, hogy közelse tapasztaltál volna ekkora előrelépést, mert a swappelés ugyanúgy megmaradt volna szűk keresztmetszetnek, ami megette volna a sebességet. Ugye a PC sebességét mindig a leglassabb feladathoz szükséges részelem határozza meg.Mondjuk ki tudod próbálni, msconfigban belövöd, hogy max 4GB rammal induljon legközelebb, és go.
(#72687) azbest: Jogos. HDD-nél egyszerre csak egy programmal szabad gyilkolni, ez is valós hátrány lehet.
Ezért is írtam, pl. torrenttel azonnal ki lehet nyírni a HDD sebességét és a felhasználó élményt, ha a rendszerpartícióval közös winyóról megy.
(#72688) Butcher82: Van SSD-m.
Be is fogom majd szerelni ha lesz kis időm. Ahogy írtam, csak az nem tetszett, hogy kicsit túl volt szerintem misztifikálva az SSD haszna bizonyos felhasználási módok mellett.
De legalább kaptunk még pár helyzetet, mikor tényleg hasznos és mire. Ez minden SSD fejlesztésen gondolkodó Thinkpad tulajnak hasznára lehet szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- iPhone topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 20 éve regisztráltam
- Bestbuy játékok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mini-ITX
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9480m - i5-4GEN I 4GB I 180 GB SSD I 14" I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- ÚJ notebook kitámasztó fából
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontott, vadiúj, MIDNIGHT MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 165Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest