- Számítási kapacitásban és hardverben gazdag 2025-öt kíván a PROHARDVER!
- A Moore Threads egy profiknak készült grafikus kártyával bővítette kínálatát
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Egyedi Ryzent kér a Lenovo a készülő olcsó kézikonzoljába?
- Scuf Reflex Pro kontroller és egyéb Black Ops 6 érdekességek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- DUNE médialejátszók topicja
- SSD kibeszélő
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple asztali gépek
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
nekem is hasonló okokból esett a választásom a T400s-re. Főnököm x301-et használ, és én is úgy voltam vele, hogy az pont jó lenne, de szerencsére lecsúsztam egyről, következő körben meg ugyanannyiért volt T400s, ami ár/érték arányban már messze nem ugyanaz.
ODD-t pont azért kérdeztem, mert ha időnként kelleni fog, de a helyére te rendszerwinyót raktál, akkor az úgy egész szép mutatvány lesz
Rankesz:
hát az x200s-t nem is igen lehet összemérni a T400s-el üzemidőben. Másban sem, de azok utóbbi mellett szólnak, hát az üzemidő az nem. Voltam olyan bátor, hogy lemondtam a 9 cellás akksiról, utólag bölcs döntésnek bizonyult, mert a 6 cellással is bőven eleget megy, ráadásul kisebb, könnyebb. Még a 4 cellással is be lehet vállalni olyan 2.5 órát, az új X-ekről nem is beszélve.Prom:
a 128-as Toshibát elvittem volna szívesen akár 50-ért is, de mint azt írtam, engem jobban izgat a másik az SLC mivolta miatt, a Toshibát meg ugye ismerem, a tárhely pedig nem sarkalatos, ha egyszer a kis gépbe lesz. És lesz, ígérem, addig is köszi a türelmetSzJoco:
ha olyan nagyon nem ragaszkodtok a DVD-íráshoz, akkor itt egy alternatíva[ Szerkesztve ]
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- DUNE médialejátszók topicja
- Telekom mobilszolgáltatások
- SSD kibeszélő
- Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Windows 11
- További aktív témák...
- ASUS Vivobook Pro 14 M3401QC-KM022
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, 27% áfás számla, 1 év
- Dell Latitude 7490, 14" FHD Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1
- Dell G3 3500 Fekete (FULL HD, 120Hz) i5-10300H, 32GB DDR4 & 1650Ti 4GB
- Laptop töltők, Dell, HP, Asus, Acer, Lenovo, gyári és utángyártot
- Laptop kijelzők, Hibátlan és értékcsökkent kijelzők
- Laptop alkatészek Acer, Asus, Dell, Fujitsu Siemens, HP, MSI, Lenovo, Samsung, Toshiba
- Eladó Gigabyte G5 KC gamer laptop (Rtx 3060)
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" FHD IPS / Ryzen 5 7530 / 16Gb DDR4 / 512Gb NVME / Type-C / Windows11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest