Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chaser

legenda

válasz lapa #21535 üzenetére

Ez stimm, az nem hogy mért létezik egy típusból több méret is, meg pl az x61, valahol a tablet verziót x61t-vel jelölik, valahol meg simán x61-gyel mint a notebookot, ha tesztoldalak belekavarodnak nem csoda ha én is:) De 1ébként nem lényeg, nekem a 14" nagyon jó, tehát véglegesre olyan kell, az x61 tabletet meg jó lenne kipróbálni, de a mérete miatt nekem úgyse lenne jó, nagyot buktázni meg nem akarok vele, ezért is érdeklődtem annyira az ára iránt...valahogy nem tudom kiverni a fejemből,hiába mondtam hogy a gar miatt nem veszem meg :N Ahogy egyik kollega mondta, jó kis birtoklási vágy gerjesztő..hát az. A kis méret okán meg x201 és társai biztos nem lesznek, nem a pénz miatt, nekem nem az való. Amit ténylegesen el tudnék képzelni, az T42 1:1-ben -esetleg modernebb portokkal de más változtatás nélkül-, ezzel a minőséggel, i3-i5-tel vagy szandival, na azért fizetnék 150-200k-t, de olyan nincs. Ha pedig már kompromisszumokat kell kötni hang terén, zsanér terén, eltolt kijelző terén, vagy ki tudja még mik voltak..akkor nem szánok rá csak annyit amit feltétlen muszáj, mert nem lennék vele elégedett 100%-ig, akkor meg minek fizessek pl egy t400-ért v t410-ért sokat?

Új hozzászólás Aktív témák