Hirdetés
- Olyan lesz a Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- PlayStation 5 nélkül kínál PlayStation 5 játékokat a Sony
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
- Apple asztali gépek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
...xp alatt. tehát az első hely, ahol a kérdést tedd fel: [link]. minden apróságnak, különösen, ha ennyire egyedi, nem kell új topikot nyitni, mert átláthatalan lesz. ezért zárom.
-
Head to Device Manager, expand ''Computer,'' noting if it says MPS or ACPI Uniprocessor. go to the properties on that, ''Driver'' tab, ''Update Driver,'' next, ''Display a list,'' ''Show all hardware.'' then select the Multiprocessor version of what you had (MPS or ACPI, DON'T switch between the 2!), then finish it up and restart. that should do it. check Task Manager after you restart to see if there's 2 CPU graphs.
ha ezt leforditja nekem normálisan magyarra valaki, akkor máris rengeteget segitett, a megoldásban mert elméletben igy jónak kell lennie, de mivel mondtam hogy nem vagyok tú jóenglish-ből igy nemegészen világos hogy mit is kell csinálni.
[Szerkesztve] -
megtaláltam viszont az win nt-hez jo és sehogyse akar jo lenni és inglish-böl se vagyok perfect

ha valakinek van van valami 5lete hogy lehetne megcsinálni win ujratelepités nélkül az irjon me fontos.
remélem vannak köztetek géniuszok, és lesz rá gyógymod.
-
Hello.
A gondom a következö. Van 1 Intel P4 3.0/800/512 es nortwood procim, abit ic7 es lapban.
A biosban engedélyezve van a HT- de a a windowsban pedig ezt irja az everest szerint [link]
probáltam cpu-z vel is ott is ua. a helyzet. Valaki segitsen pls!
Hol lehet lehet ezt letiltani/bekapcsolni, (ha lehet 1álltalán) mert én semmihez nem nyultam, és semmit se állitottam el tudomásom szerint.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 10
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- Intel Core i7-8700 6-Core 3.2GHz LGA1151 Processzor!
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- Új Asus 16 Vivobook WUXGA IPS Nano Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: BLACK NOVEMBER -30%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest