Hirdetés
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Alice Recoque-kal mutatná meg Európa hogyan kell szuperszámítógépet építeni
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
...xp alatt. tehát az első hely, ahol a kérdést tedd fel: [link]. minden apróságnak, különösen, ha ennyire egyedi, nem kell új topikot nyitni, mert átláthatalan lesz. ezért zárom.
-
Head to Device Manager, expand ''Computer,'' noting if it says MPS or ACPI Uniprocessor. go to the properties on that, ''Driver'' tab, ''Update Driver,'' next, ''Display a list,'' ''Show all hardware.'' then select the Multiprocessor version of what you had (MPS or ACPI, DON'T switch between the 2!), then finish it up and restart. that should do it. check Task Manager after you restart to see if there's 2 CPU graphs.
ha ezt leforditja nekem normálisan magyarra valaki, akkor máris rengeteget segitett, a megoldásban mert elméletben igy jónak kell lennie, de mivel mondtam hogy nem vagyok tú jóenglish-ből igy nemegészen világos hogy mit is kell csinálni.
[Szerkesztve] -
megtaláltam viszont az win nt-hez jo és sehogyse akar jo lenni és inglish-böl se vagyok perfect

ha valakinek van van valami 5lete hogy lehetne megcsinálni win ujratelepités nélkül az irjon me fontos.
remélem vannak köztetek géniuszok, és lesz rá gyógymod.
-
Hello.
A gondom a következö. Van 1 Intel P4 3.0/800/512 es nortwood procim, abit ic7 es lapban.
A biosban engedélyezve van a HT- de a a windowsban pedig ezt irja az everest szerint [link]
probáltam cpu-z vel is ott is ua. a helyzet. Valaki segitsen pls!
Hol lehet lehet ezt letiltani/bekapcsolni, (ha lehet 1álltalán) mert én semmihez nem nyultam, és semmit se állitottam el tudomásom szerint.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Apple asztali gépek
- Kés topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Mikrotik routerek
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Path of Exile (ARPG)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881, 100% Akkumulátor
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000
- ÚJ Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 -Win11 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest