- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Erősítő, hangfalak
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Apple MacBook
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
...xp alatt. tehát az első hely, ahol a kérdést tedd fel: [link]. minden apróságnak, különösen, ha ennyire egyedi, nem kell új topikot nyitni, mert átláthatalan lesz. ezért zárom.
-
Head to Device Manager, expand ''Computer,'' noting if it says MPS or ACPI Uniprocessor. go to the properties on that, ''Driver'' tab, ''Update Driver,'' next, ''Display a list,'' ''Show all hardware.'' then select the Multiprocessor version of what you had (MPS or ACPI, DON'T switch between the 2!), then finish it up and restart. that should do it. check Task Manager after you restart to see if there's 2 CPU graphs.
ha ezt leforditja nekem normálisan magyarra valaki, akkor máris rengeteget segitett, a megoldásban mert elméletben igy jónak kell lennie, de mivel mondtam hogy nem vagyok tú jóenglish-ből igy nemegészen világos hogy mit is kell csinálni.
[Szerkesztve] -
megtaláltam viszont az win nt-hez jo és sehogyse akar jo lenni és inglish-böl se vagyok perfect
ha valakinek van van valami 5lete hogy lehetne megcsinálni win ujratelepités nélkül az irjon me fontos.
remélem vannak köztetek géniuszok, és lesz rá gyógymod. -
Hello.
A gondom a következö. Van 1 Intel P4 3.0/800/512 es nortwood procim, abit ic7 es lapban.
A biosban engedélyezve van a HT- de a a windowsban pedig ezt irja az everest szerint [link]
probáltam cpu-z vel is ott is ua. a helyzet. Valaki segitsen pls!
Hol lehet lehet ezt letiltani/bekapcsolni, (ha lehet 1álltalán) mert én semmihez nem nyultam, és semmit se állitottam el tudomásom szerint.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest