- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- iPad topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
Head to Device Manager, expand ''Computer,'' noting if it says MPS or ACPI Uniprocessor. go to the properties on that, ''Driver'' tab, ''Update Driver,'' next, ''Display a list,'' ''Show all hardware.'' then select the Multiprocessor version of what you had (MPS or ACPI, DON'T switch between the 2!), then finish it up and restart. that should do it. check Task Manager after you restart to see if there's 2 CPU graphs.
ha ezt leforditja nekem normálisan magyarra valaki, akkor máris rengeteget segitett, a megoldásban mert elméletben igy jónak kell lennie, de mivel mondtam hogy nem vagyok tú jóenglish-ből igy nemegészen világos hogy mit is kell csinálni.
[Szerkesztve] -
megtaláltam viszont az win nt-hez jo és sehogyse akar jo lenni és inglish-böl se vagyok perfect
ha valakinek van van valami 5lete hogy lehetne megcsinálni win ujratelepités nélkül az irjon me fontos.
remélem vannak köztetek géniuszok, és lesz rá gyógymod. -
Hello.
A gondom a következö. Van 1 Intel P4 3.0/800/512 es nortwood procim, abit ic7 es lapban.
A biosban engedélyezve van a HT- de a a windowsban pedig ezt irja az everest szerint [link]
probáltam cpu-z vel is ott is ua. a helyzet. Valaki segitsen pls!
Hol lehet lehet ezt letiltani/bekapcsolni, (ha lehet 1álltalán) mert én semmihez nem nyultam, és semmit se állitottam el tudomásom szerint.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest