Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Patrick
addikt
Igen, az kell hozzá, 15 BAT után lehet nyitni egyet.
Én mindig nyitok egy új lapot. Ekkor bejön az, hogy mennyi reklám lett blokkolva, sávszélesség mentve és jobb oldalt mennyi a brave, ott a jutalmakat írja ki. Ha megint nyitok egy újat, akkor néha pl 1,12 USD-ről felmegy 1.14-re, de nem mindig. Közben netezgetek, aztán eszembe jut nyitok egyet megint, a másikat bezárom, van amikor nő a lóvé, van amikor nem. Nálam minden hó 6-án lehet abba a kis virtuális pénztárcába betennni. Ekkor van ilyen ellenőrző, kör, kocka, háromszög, hogy nem vagy robot, aztán átteszi oda a lóvét.
A brave jutalmaknál csak a hirdetések vannak engedélyezve, az automatikus támogatás ki van kapcsolva, nem tolok havi hozzájárulást és adományt sem.Én valószínűleg paypalra fogom kiutaltatni és onnan meg steamre. 2020 decemberében raktam fel a böngészőt, azóta jött össze ez a 6 dollár, összesítve.
Szóval nem ettől várom a lóvét, de ha évente lesz 15 dollár, akkor steamen egy egy game belefér.
A lóvét a Pi-től várom majd, ami elvileg év végén kerül ki tőzsdére, mondjuk évek mire lesz 25-50 dollár
De türelem rózsát terem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Szóval nem ettől várom a lóvét, de ha évente lesz 15 dollár, akkor steamen egy egy game belefér.