Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Patrick
    addikt

Hogy a picsuba? :F Nekem meg egy nagy budos 0 :(( :D Pedig nem Kukutyinorszagban elek, ahol nincs tamogatottsag.

Azt hiszem linkelned kell egy Uphold tarcat a Brave-hez es akkor fogod tudni kivenni/hasznalni.

Igen, az kell hozzá, 15 BAT után lehet nyitni egyet.

Én mindig nyitok egy új lapot. Ekkor bejön az, hogy mennyi reklám lett blokkolva, sávszélesség mentve és jobb oldalt mennyi a brave, ott a jutalmakat írja ki. Ha megint nyitok egy újat, akkor néha pl 1,12 USD-ről felmegy 1.14-re, de nem mindig. Közben netezgetek, aztán eszembe jut nyitok egyet megint, a másikat bezárom, van amikor nő a lóvé, van amikor nem. Nálam minden hó 6-án lehet abba a kis virtuális pénztárcába betennni. Ekkor van ilyen ellenőrző, kör, kocka, háromszög, hogy nem vagy robot, aztán átteszi oda a lóvét.
    A brave jutalmaknál csak a hirdetések vannak engedélyezve, az automatikus támogatás ki van kapcsolva, nem tolok havi hozzájárulást és adományt sem.

Én valószínűleg paypalra fogom kiutaltatni és onnan meg steamre. 2020 decemberében raktam fel a böngészőt, azóta jött össze ez a 6 dollár, összesítve. :D Szóval nem ettől várom a lóvét, de ha évente lesz 15 dollár, akkor steamen egy egy game belefér. :)

A lóvét a Pi-től várom majd, ami elvileg év végén kerül ki tőzsdére, mondjuk évek mire lesz 25-50 dollár :D De türelem rózsát terem... ;]

Új hozzászólás Aktív témák