Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
newmoonlight
üzenetére
Remélem a youtube megint vissza vesz majd a korlátozó hülyeségéből.
-
válasz
newmoonlight
üzenetére
Egyszer már volt belőle balhé akkor felhagytak a reklám blokkoló basztatás dologgal.
Múltkor nekem is felbaszta az agyamat a dolog mikor először bedobta a feliratokat meg kiírta,hogy háromszor indíthatok el valamit utána vagy fizessek elő vagy kapcsoljam ki a reklámblokkolót.Na akkor elkezdtem keresgetni alternatív dolgok után,találtam is valamit egy darabig használtam úgy most kikapcsoltam az alternatív dolgot egyenlőre rendesen megy minden firefoxon reklámblokkolóval is,egyedül a pár reklámblokkoló közül egyet kellett kikapcsolnom.Braven azt hiszem nem volt problémám bár leginkább firefoxot használok.
-
Petya XT
senior tag
válasz
newmoonlight
üzenetére
Ez a YT hülyesége lesz. FF-on is ugyanezt csinálja, be vagyok jelentkezve, mégsem folytatja a videókat. Egyébként megértelek, ami a mellőzését illeti. Egy rakás sz@r lett, blokkoló, prémium nélkül használhatatlan.
-
Petya XT
senior tag
válasz
newmoonlight
üzenetére
Én azt vettem észre mostanában, hogy a YT próbál ellenállni a pajzsoknak. Lassan töltenek be a videók nálam is, meg volt egy párszor egy felugró ablak, hogy ha akadást tapasztalok, kapcsoljam ki a blokkolást( nem biztos, hogy pontosan ez volt a szöveg). Próbáld ki leeresztett pajzsokkal, hogy akkor mit csinál. Az agresszív blokkolás is bezavarhat. De én nem csodálkoznék, ha maga a YT "büntet"
-
zizidor
őstag
válasz
newmoonlight
üzenetére
Nem ez lesz a gond, ha a sütik törlődnének, akkor mindig újra be kellene jelentkezni.
-
zizidor
őstag
válasz
newmoonlight
üzenetére
Konkrét javaslatot nem tudok mondani, de én is Brave-et használok és folytatni szokta a videókat onnan ahol megállítottam. Be vagy jelentkezve Google fiókkal?
Kb. azt tudom elképzelni problémás dolognak, ha nem vagy bejelentkezve és a sütik törlődnek kilépéskor. A Brave blokkolja a nyomkövetést, ilyenkor jó eséllyel egy másik vendég felhasználónak tekint a Youtube.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Home server / házi szerver építése
- BestBuy topik
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest