Új hozzászólás Aktív témák
-
nec volt benne meg pioneer. a kis tekerő helyére én is azt akartam de nekem olyan van ami sipol ha magas a hőfok ésmivel levágtam az érzékelőt ezért sipolt ugyhogy kiszettem amugy rajtavagyok h szerezzek olyasmit mint amit mondtál!!!! Képet tudsz róla?
Jam a punditba csak félmagas kari jó mielött nagy vásárlásba kezdenél és abbol is pci megy bele nem pci-e amit érdemes az Powercolor 2400pro az egész jo bele egy dual core 2180al vagy c2dvel vagy albatron 8500gt vagy 8400gs vagy 8600gt vagy 6200az de a nyolcas széria PCIosba még nemjött be magyarországba. 2400prot meg az aquaban kapsz 13ezerért anyit megér de szerintem fölösleges mert a hd filmeket tökéletesen vitte 720p. És ha htpcnek használod a gépet akkor egy Imon távirányitó kötelező! Nagyobb táp nem kell bele mert böven elég a punditnak a 200watt
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- Linux kezdőknek
- New World - az új Amazon MMORPG
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Silent Hill f teszt
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Revolut
- További aktív témák...
- Eladó Lian Li O11 Dynamic XL White (O11DXL-W) ROG CERTIFIED "szörnyeteg"
- Cooler Master V650 V2 moduláris táp eladó /Garanciás/
- Deepcool CC560 V2 Black Midi PC ház eladó
- NZXT Kraken Elite 360 RGB White + Lian Li UNI Fan SL Infinity ARGB 3-pack - Alza garancia
- Eladó Számítógép ház tartozékok, alkatrészek!
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3292
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- Eladó egy XMG P406 laptop
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest