- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lordjancso
senior tag
Megpróbáltam jobban beazonosítani a ciripelő, idegesítő hang forrását. A közel hajolás a szerverhez és erősen fülelés megoldás nem volt túlzottan célravezető.
Kikötöttem a 12 cm-es ventillátort és elindítottam a gépet. Ugye én erre a ventillátorra gyanakodtam mindvégig, de meglepően tapasztaltam, hogy a ciripelés továbbra is jelen van...
Kivettem az összes HDD-t és csak a rendszer SSD-t hagytam bent. Elindítás után továbbra is megvan a hang.
Tehát ha jól sejtem, nincs más lehetőség, mint a táp és annak a ventillátora. Más része nem ad ki hangot a szerverben ugye?
Nem vettem még bele semmi extra hardvert, tehát teljesen alap konfiguráció.
Esetleg arra van mód, hogy a tápot kicseréljem, vagy esetleg a jelenlegi, tökéletesen működő táp ventillátorát cseréljem egy halkabbra?
Új hozzászólás Aktív témák
Angol nyelvű infók (BIOS, RAM lista, driverek, stb.)
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ELADVA. Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 G814JIR
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest