Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Itt az ASUS AI-ra kihegyezett VGA-ja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rákerestem, de nem derült ki számomra, hogy swprobléma-é, vagy a hálókályha kezel valamit rosszul: n36l, rajta freenas, benne 4 jail, mindegyiknek külön belsőhálós ip-je. délután ránéztem volna a torrentekre, de nem lehetett elérni. itthonról megnéztem, se kívülről, se a hostról nem válaszoltak pingre. a crashplan (másik jail) logja alapján reggel térdelt le a hálójuk.
a freenas maga végig elérhető volt, a jailek konzolját meg lehet nyitni onnan, a jailből pingetve ez jött: ping: sendto: No buffer space available
a jailek újraindítása nem segített, erbből arra gondoltam, hogy a hostoldalon nyűglődik valami. az egész vasat újraindítva megjavult.
rákerestem, volt tipp hogy a hálókártya bénázik, volt olyan, hogy a túl nagy forgalmat nem bírja (nem hiszem hogy ez, gigás helyi háló, de a net felé csak 10 mbit feltöltés van, letöltés nem volt, a helyi kliensek aludtak), volt tipp mindenféle konfigokra, de kernelforgatásra is más paraméterekkel... viszont egy működő rendszert (oké, még nem 100%, ugyanitt freebsd/freenas szakember kerestetik!) azért nem szívesen túrnék szét úgy, hogy nem igazán értek hozzá. szóval... ötlet valakinek, hogy ez miért, és majd mitől nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Mire jó egy HP N40L microserver?
- Tudástár HP MS N40L: kiszolgáló otthonra
- Milyen videókártyát?
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elden Ring
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Asus ProArt Gamer PC Intel Core i7 14700HX/RTX 4080 Super/64GB RAM/4TB SSD konfig eladó jó áron
- AMD RYZEN 3 - 5 / DDR4 / NVME SSD / HDMI / Normál magas vga is rakhato bele , nem SFF méret
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Apple Mac mini M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- Gamer gép vagy bármire! I9/RTX5070/64gbDDR5/2TB SSD/Blu-Ray író
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest