- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacielvtárs
nagyúr
-
jety91
őstag
válasz jety91 #39535 üzenetére
Megtaláltam:
samsung m471b5173qh0-yk0 van most benne (4GB DDR3L 1600MHz)
A kérdésem az lenne, hogy ha én veszek bele egy ilyet, akkor azzal működőképes lenne a laptop? Ilyen samsung memóriát nem nagyon találok magyar kereskedőnél, csak az ebayen.
Asztali gépnél szívtam a fogamat régebben egy alaplap miatt, ami nem szerette az olcsób kingmax ramokat a natív órajelen működtetni (1600 helyett 1333-on ment csak), így oda az alaplaphoz tartozó listából kellett ramot választanom sorozatszám szerint...
-
Ciccuka
veterán
válasz jety91 #39537 üzenetére
Kingston-t ne vegyél! Inkább ugyanolyan Samsung vagy Hynix a legjobb bele.
Itt vannak jó ramok olcsón: www.rambazar.com vagy LeC-nél (itt a PH-n is megtalálod, vannak neki másmilyen ramjai is)
[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
b.kov
senior tag
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
spyduck
nagyúr
-
veterán
válasz jety91 #42163 üzenetére
Ahhoz ő (és mi) nagyon kis halak vagyunk
Ez is bizonyítja, milyen fa*za is a win10. Visszafelé fejlődünk, gyerekek Egyébként tiszta sor, így billiéknek nem kell a fejlesztéssel szarozniuk, nem kerül pénzbe. Majd a júzerek megoldják. Nem működik? Mossuk kezeinket, hiszen nem kértünk érte pénzt, felelősség sincs...
[ Szerkesztve ]
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
GBRDVD
tag
válasz jety91 #43594 üzenetére
Rendesen szét lett kapva... Én is gondoltam rá, de nem valószínű, hogy ott lesz. Legújabb fejlemény: a szomszéd laptopszervizben nagyon segítőkészek voltak, megnézték a szétszedett gépet és azt mondták, hogy ebben nem lesz M.2 foglalat.
Amikor gyárilag mégis M.2 SSD-vel szerelik ezt a típust, akkor valószínűleg átalakítóval van benne az M.2 SSD a vinyo helyén, ami számomra érthetetlen. És nem tud az ember okos lenni vásárlás előtt, hiába az utánajárás. Consumer laptop, nem arra való, hogy szétszedd. Ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- HP 840 G2 (HD, 8 GB , 256 SSD i5 5th) laptop leárazás!!
- Fujitsu Lifebook E780 (i7 120 SSD, 8 GB HD)!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest