Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ati007
üzenetére
Jó lenne, ha elküldenéd a gép pontos típusát, mert elég nagyok lehetnek a különbségek.
Az enyém Corei7-es, ATI HD4830-cal, szóval elég nagy teljesítményű gép. Két ventilátora van, mint a nagy Sárkánynak is, tehát elég intelligens a hűtése. Általános szabály, hogy minél nagyobb egy gép, annál halkabb a hűtése. Ez igaz itt is, tehát ne várj csodát, 100%-on az én konfigomnak szüksége van a levegőre. Általános használat közben viszont halk, alig van hangja. A 3DMark 100%-os terhelése mellett is csak a második menetben, azaz kb. 8-10 perc után kapcsoltak fel a ventilátorok annyira, hogy már rendesen hallani lehetett. Az i5-ös biztos halkabb, hiszen kisebb a teljesítménye.
Személy szerint én a Sárkány leváltására hoztam, de most is kiderült, hogy a HDX20-astól nem létezik jobb és erősebb laptop, hiába régi technológia. Tehát a Sárkány marad, az Envy megy. Ezt többek között a 3DMark döntötte el. Amúgy nagyon dögös és csinos az Envy, és le a kalappal a hozzá adott 2 akkumulátor előtt, amivel akár 7 órát is képes menni. De nekem nem erre van szükségem, én a szobában az asztalon használom a gépet 99%-ban. A burkolat és a design nagyon el van találva. Ha jellemezni kellene, akkor azt tudnám mondani, hogy ezt a gépet szeretni fogják a Business és a Pavilion rajongók is, a HP megpróbálta ötvözni benne mindkét tábor igényeit (illetve azt, amit a felhasználók az igényeiknek hisznek). Az egész gép nagyon strapabírónak és karcolásállónak tűnik, eleve a mintás felületen nem látszik meg semmi. A fém háznak van viszont két hátránya, (amit a business rajongók úgysem fognak bevallani. mármint akinek fémházas gépe van). A sarkán nem olyan kényelmes megtámasztani a csuklódat, mit a műanyagon, és mivel fémből van, jobban felveszi a gép hőjét, tehát érzésre melegebb, mint pl. egy dv6-os vagy dv7-es.
A kijelzőtől nem vagyok elájulva, de mondom, nálam a Sárkány miatt elég magas a mérce (EliteBook 8730w kijelzőjének a képétől pl. majdnem sírva fakadtam, olyan gáz volt).
Egy dolog biztos: az Envy széria nagyon rétegmodellnek szánt gép, és az is marad szerintem, főleg az ára miatt.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 1 // 13.3" FullHD, i5-10310U, 16GB RAM, 512GB SSD, Win11 Pro
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Bomba ár! HP 250 G6 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- ROG Strix G513RS 15.6" FHD IPS Ryzen 7 6800H RTX 3080 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090 (FOGLALVA)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xiaomi Mi 10T Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx