Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
tudom, viszont multimédiás notit szeretnék 15ös méretig, amibe sztem 2009-ben bele kellene férnie az alacsonyabb fogyasztást (hosszabb akksiidőt) és vmivel szebb képet eredményező panelnek (ez a két tényező nekem pont hogy fontos volna), ha már minden más gyártó ezt adja a multimédiás szériához. És tudom hogy van ilyen, de a dv6osnak egyszerűen olyan irdatlan ronda kinézete van, hogy képtelen vagyok megbarátkozni vele, a dv7es meg már irdatlan nagy
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Anime filmek és sorozatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Microsoft Surface pro 7+
- ASUS Zenbook S13 UM5304VA 3K OLED / Intel Core i5-1355U / Intel Iris Xe / 16GB LPDDR5X / 1 TB SSD
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A12 4/64GB kék / 12 hónap jótállás
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx