Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
proximus
senior tag
Én meg tovább tesztelgettem a laptopot, de nem a wifi kapcsán, hanem ennek a Meltdown és Spectre lassításnak a kapcsán, mert baromira nem azért vettem ezt a gépet, hogy 20-50%-ot kihúzzon belőle a kedves kicsi-puha Microsoft barátunk+Intel...
Szóval megnéztem én is Linux Mint alatt és már pendrive-ról is szépen pörög, de aztán az ominózus Virtualboxos Windows indításokat és belső használhatóságot is teszteltem.
Eredmény?
Linux alatt nem "laggol" már az UEFI-ben kikapcsolt virtualizációval sem, de azt bekapcsolva meg még majdnem úgy megtáltosodott, mint mikor új volt még a laptopom és nem voltak ezek a Win10 mérföldkövek és patchek rajta!
Mindezt Linux Live rendszer alól, SquashFS-es "fékkel"!! 
Ja! Linux alatt is aktívak áááám a Spectre+Mdown javítások és úgy ekkora a teljesítmény!

Szóval nagy köszönet a mainstream "szoftveres/oprendszeres brigádoknak", hogy 1-2 év alatt szépen képesek "lenullázni", a még újonnan gyors gépeket!!

Ugyanez megy a mobiloknál is...

8 GB van a gépben, 10 combosabb Firefoxban nyitott oldallal akár 6-7 GB körül van a foglalás!!!

Szép "teljesítmény"...
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű 10 magos Lenovo X13 Yoga G3 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Garanciás MAGYAR BILL lenovo thinkpad t14 gen3 i5 12 gen EXTRÉM AKMU IDŐ!
- Eladó Dell Inspiron 15 3520 laptop Újszerű állapot, garanciával!
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mindezt Linux Live rendszer alól, SquashFS-es "fékkel"!!

Pyttawrx