Aktív témák
-
Horbal
őstag
Oké hiszek nektek:)
Amúgy max alá van optimalizáló csomag AMD-hez.
Maya-t nem ismerem...
Egy nagy gáz van: azok a scenek amiket össze szoktam dobni (300k-1M poligonszám, Raytrace, spec shadow-k, wolume lightok stb)eddig odabasztak mindenféle konfignak, úgyhogy maradt a 8-10 órás render, vagy hálón:) :)!!!
Photoshop nekem 768 MB rammal eléggé szépen elmegy, még 600DPI-s képeknél is, de majd kiprószálok P4-t ha tudok...
Gámézni meg nagyon szeretek, ja és csóró is vagyok szóval AMD marad egyenlőre... -
C[r]ASH
csendes tag
Köszi a hozzászólást!
Körülbelül ugyanannyira jönne kia két rendszer, pár ezer (kb 7-8) forint az eltérés, amit nem sajnálok arra, hogy igazán durva gépet tarthassak az asztalom alatt! A VGA-mal sztem nincs gond, Ati Radeon 9800Pro-m van 256 DDRII memóriával, sztem ez is bírja még egy darabig. Köszi télleg a tanácsot, elgondolkodtató, de a dual-channelel lenne az legnagyobb problémám, mivel úgyis 2*512 ramot veszek, nme érné meg inkább az intel h ezeket ki is használjam?
Peace!
Aktív témák
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3243
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest