Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Hola!
Látom, h "Hővezető paszták" a totyik címe de engem mégis "Hővezető Ragasztó" beszerzése és ha lehet véleménye érdekelne
RAM és FET bordákat szeretnék a VGAra ragasztgatni, ehez lehetőleg NEM folyékony hanem valami lap/tekercses ragasztót keresek. A folyékontól félek, h annyira ráragad, h soha többet nem tom leszedni
Bocs ha van "Ragasztós" topik, nem leltem
-
Kétszer tette be
Átírtam
-
Hallottatok már erről a pasztáról? Elvileg Coolink , de ahogy megvettem , semmi sem tünteti fel rajta hogy coolink lenne csak a sorozatszáma CAI01LP most veszek új hűtőt, le kell venni hozzá az alaplapot, nem szeretném megismételni később
-
hoffman_
nagyúr
Haho!
Kéne egy naagy segítség
És lehetőleg gyorsan
(a héten még jó lenne ha lenne help
)
Gépet szerelnék,de nincs pasztám. Eddig mindig kölcsön kaptam
Viszont lassan kéne elfekvőbe,polcra is.
Mit kéne vennem? Lehetőleg ne horror árba... max 1500Ft(ilyen smucig vagyok) de a mennyiség nem lényeg,lehet nagyon kevés is a kiszerelés.Kérek segítséget
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Notebookomba CPU-t cseréltem és Noctua NT-H1-et használtam pasztának. A CPU mellett van a chipset is (ugyanazt a hővezető csövet használják) így azon is kicseréltem a pasztát. Alapból kékes színű, kicsit nyúlós paszta volt a chipseten (CPU-n alapból nem ilyen volt), angolul azt hiszem "Thermal pad" a neve. Szerintetek ez jó ötlet volt-e? A Noctua jobb paszta, mint az előző? Mondjuk azt nem értem ,hogy miért különböző pasztát tettek a CPU-ra és a chipsetre... -
szimeonov
tag
válasz
Warbeast #139 üzenetére
A haznak/szobanak jo a szellozese?
Lehet hogy keves lesz a gyari cooler.
Fura hogy csak 3000-en porog, nekem annakidejen 4600x2 gyari coolere 5200 is ment ha melege volt a procinak.
Ha mar a PCX-bol vasarolsz akkor vegyel ra egy CM Hyper TX2 az biztos eleg lesz.
Ami rajtavolt paszta, lehet hogy regei, rossz minosegu, szaradt volt.
A pasztakkal sajnos nem talalkoztam, az ezustos vszinu hogy jobb lesz, csak vigyazz a felkenesevel. -
Warbeast
tag
Esetleg nincs valami tapasztalat a Spire STARS 420 (nature silicone) és Spire STARS 700 (ezüstös) hűtőpasztákkal? 200FT alatt van mindkettő a PCX-ben.
Más téma:
Kérlek help me!
Adott:
Abit KN9 alaplap, 14-es, elvileg a hőmérő-javított BIOS-szal
Brisbane 4000+ X2
És egy szutykos aludarab egy műanyag propellerrel a tetején (szakszerűen: X2 5600+ dobozos coolere, ami köbö 120 gramm, és a 6 centis venti 3000et pörög rajta max.)Szóval, volt a bordán maradék (!) paszta, elsőnek azzal raktam össze a cuccot. 80 fokra állítottam a kikapcsolást, biztos ami biztos. Az első BURN-IN tesztnél (FUR rendering, orthos+prime95) köbö 1.5 perc alatt felfutott a procihő, és lekapcsolt a gép.
Hűtő rendesen szorosan ül, proci/lap tökéletes. A venti persze maxra van állítva.
Leszedtem, és idegességemben levakartam róla mindent, alkohollal lemostam a CPU-t meg a Coolert is, és ahogy egy másik topicban olvastam, egy csepp frankó házilekvárral kentem be a cuccot. Az alaphőfok köbö 7 fokott visszaesett, és a BURN-IN teszt is csak 5-10 perc után kapcsolja le a gépet.
Felmerül a kérdés:
HOL A HIBA???
Már nem tudom, hogy mivel pasztázzam a cuccot, de a stock cooler sztem repül a kukába...Várom az ötleteket...esetleg egy BIOS fless 15-ös BIOS-ra?
Köszi a helpet előre is!!!! -
szimeonov
tag
válasz
Darth_Revan #137 üzenetére
Szemelyes tapasztalatom nem volt a pasztaval kapcsolatban, de ezt a tesztet talaltam. Valoszinu, hogy a celnak megfelel TTG-S104 is, egy par fokkal roszabb mint az artic silver.
En is ilyet tudtam volna kapni Deberecnbe, en inkabb megvartam a noctua-t.
A noctua mellett azert dontottem, mert csak par szaz forinttal volt dragabb az TTG-S104 -nel.Nekem a Noctuaval 6-7 fok kulombsegem volt a masik (valamilyen feher kb 700ft-ba kerult) paszthahoz kepest, igaz az eszaki-hidra is tettem egy aktiv ventit. Igy a magok 57 fokrol 50 fokra estek vissza egy c2d6750-nel CM TX2-vel 100% terhelesnel..
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Vettem egy procit amit minél hamarabb kiszeretnék próbálni azonban a kis városunkban csak 3 PC bolt van ahol vagy nem árulnak pasztát külön, vagy csak olyan van amiért pénzt én nem adnék. Rendeltem a neten Noctua NT-H1 pasztát azonban az kb csak jövőhét közepén ér ide...találtam itthon Titan TTG-S104 pasztát, erről mi a véleményetek? Ha elég jó paszta, lehet vissza is mondom a Noctua-t
Köszi a választ! -
szimeonov
tag
válasz
BloodyEddie #132 üzenetére
Koszonom a segitseget, de mar egy masik kollega mar megvette, en utaltam a penzt, s majd postazza is.
-
szimeonov
tag
válasz
BloodyEddie #124 üzenetére
-
-
Hali! gyors kérdés , mx2 univerzális?
-
BloodyEddie
őstag
válasz
szimeonov #121 üzenetére
Nem is a ph-s kérdésedre írtam a google-t ,hanem a boltokra, de tessék : www.depo.hu ,www.argep.hu ,erre értettem.
ui: tudtommal nincs ilyen funkciója a google-nek , hogy: Másik pasztát ajánl
-
szimeonov
tag
válasz
BloodyEddie #120 üzenetére
A google szerint debrecenbe nincs olyan bolt (amelyiknek van weblapja) ahol forgalmaznanak.
Azert kerdeztem meg, hogy foglalkozik-e valaki ilyennel.
Ui: a google a te baratod is: [link]
Szerintem ar (a google szerint magyarorszagon kb 900 ft)/minoseg aranyba a legjobb (tesztek alapjan). -
BloodyEddie
őstag
Hy! e7200-ra fogok tenni egy zalman CNPS7000-cu-t, a gyári inteles paszta jó, vagy, ha nem , mit ajánlotok?
szimeonov:
-
szimeonov
tag
Nemtudjatok hol lehet noctua nt-h1 pasztat beszerezni debrecen kornyeken
vagy
vki nem arul ilyet a PH-n aki postazna,
vagy
valamelyik pesti kollega akinek a kozelebe be lehet szerezni, es postazna nekem (eloreutalassal) fizetnem ki neki -
fanofmanu
tag
válasz
littlelion21 #117 üzenetére
Arctic Cooling MX-2 ajánlom elég jónak mondható
azt nem mondanám hogy elterjedt de itt kapsz[link]
-
littlelion21
addikt
Üdv!
A Spire márkájú pasztáról lehet tudni vmit (jót/rosszat)? Egy AC Freezer7 Pro, és egy C2D E4500 közé menne... A kisker szerint nagyon ott van... De én a Ti véleményetekre inkább vagyok kíváncsi.
Vagy tudtok valami olyat ajánlani (ha ez nem jó) ami használható, és relatíve elterjedt, tehát sokfelé kapható?Előre is köszi!
-
-
Elmör
őstag
Sziasztok!
Hűtőpasztás dolgokban mondhatni "szűz" vagyok, ezért kérem a segítségeteket!
Ma megjött az E8400-em, de a gyári hűtőt nem szerettem volna beüzemelni, mert van egy HyperTX-em, de azon sajnos már kevés a paszta, a múltkori proci levitte nagy részét. Nem is szereltem hát be (gondolhatjátok mekkora türelem kell
) viszont holnap már szeretném.
Azt javasolták többen is és itt is olvastam, hogy körömlakk lemosóval le szabad szedni a maradékot. Ezt érdemes megtennem ugye? Valószínű nem kapok ugyanolyat, mint ami a Hyper-en volt gyárilag.
Szentgotthárd csak kis város, így ha holnap elmegyek a 2-3 számtech boltba tuti nem kapok olyan pasztát, ami a legjobb lenne, így csak azt kérdezném meg, hogy mi az amit abszolút kerüljek? Gondolom van pár olyan paszta....és nem biztos, hogy Zalmanból vagy Thermaltakeből is csak jók vannak igaz?
Köszönöm előre is a válaszokat!
-
fanofmanu
tag
vmi egyéb ötlet amivel letudom mosni a cuccot róla?
-
fanofmanu
tag
hello! próbálta már vki az ArticClean lemosót?
-
tsar
aktív tag
Most olvastam OC hirdetését, elég sajnálatos hogy néhány hanyag ember
miatt megszüntette az előreutalásos fizetést.
-
Kevo
tag
válasz
DeltaPower #105 üzenetére
Azért írtam, hogy "lehet", na, szóval a lényeg, hogy fedje be a procis és kész
-
Cyberbeni
addikt
válasz
fanofmanu #100 üzenetére
a hűtőre és a hűtendő cuccra is egy minél vékonyabb réteget. (mivel nem olyan jó hővezető a hővezető paszta, csak a levegőnél azért jobb)
amúgy én zalman pasztát használok(amelyik olyan csomagolásban van, mint a körömlakk), és hát meg kell mondjam nagyon cool vele a proci.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest