- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
VTI-Totya
tag
Én viszem Textboy csávót magammal.
Fénykép, csomag, és szótam. (hogy ott leszek) -
Snoop-y
veterán
Ma van hétvége emberek
Nem lesz ma tali a lurdynál?
-
Integra
titán
válasz
TexT-BoY #4379 üzenetére
haha, persze, én nem bizniszelek, nem értek ehhez
néha fórumon van eladó motor vagy váltó, bár már jó ideje nem emlékszem ilyen hirdetésre, de szerintem még az is előfordulhat, hogy kompletten többe kerül mint az autója
meg aztán sorban állás is van ezekre az alkatrészekre -
TexT-BoY
addikt
most mindenki beír akinek beált a VTI motorja? Hozzak alkatrészt?
-
VTI-Totya
tag
.
-
Integra
titán
ebben még dw van hátul -
Integra
titán
válasz
VTI-Totya #4357 üzenetére
kozmetikázás, az lsd számít egyedül, hogy végre bekerül.
ennyi a lényeg igazából.
amúgy meg mindegy, mert a hátsó futóműve megöli az egészet
csak remélni tudom hogy a 9gen-be visszapakolják a dw futóművet.
bár ennek nem adok sok esélyt amikor mindenhol költségcsökkentés van -
-
VTI-Totya
tag
Épp itt vagyok a Honda szalonban. (Duna Autóváros)
Hmm.
Sok cépség. -
Winner_hun
félisten
válasz
Integra #4349 üzenetére
Hát... én inkább kijavítom. Meg találtam olyat is ami mintha fémig lett volna lejőve. Igaz kis területen, de nekem el ne kezdjen rozsdásodni. Gány módon nem fog kinézni, ismerem annyira magam
Jó drága, de ettől független lehet bevállalom. Nem akarom az egész kocsit átkenni, szóval sokáig jó lesz. -
Integra
titán
válasz
Winner_hun #4340 üzenetére
vannak gyári ecsetelős javító festékek, de érdemes?
mennyire nyúzott? legalább látszik, hogy használva van az autód
nekem is van sajnos pár ilyen, ugye jobbra lent, de nem állnék neki, lehet, hogy nagyobbat gányolnék, mint ahogy kinéz.. meg asszem egy kis üvegcse is kb 7-8e pénz.. -
plömplöm
őstag
válasz
xcbiker #4347 üzenetére
címet nem tudok sajnos. a híd oldalában lévő kis utcában van (volt), a híd mellett "lent", az újpesti oldalon, újpest felől úgy kell támadni, hogy elmész a híd jobb oldalán és a híd alatt visszafordulsz. jaigen, nem tegnap volt hogy ott voltam utoljára, remélem még nem költöztek el...
megnéztem gyorsan, térképen a hídláb utca árpádút felöli sarka a gyanús nekem címnek
-
plömplöm
őstag
válasz
xcbiker #4344 üzenetére
két esetre emléxem perpill, az egyik egy swift volt, mondanom sem kell hogy a szín beazonosítása sem volt nehéz és volt is raktáron belőle, nade a másik eset egy régi laguna volt, ott háromszor jártuk körbe a holggyel az autót és néztük át az összes matricát, mire sikerült biztosan beazonosítani a színkódot
-
lorcsi
veterán
válasz
-
plömplöm
őstag
válasz
újpesten a víztoronynál van egy festékbolt, én ott vettem már többször, ha nem valami sokatforgós a szín, akkor egy keverésnyi adag két körömlakknyi tubust ad ki, amihez egy harmadik körömlakk üvegcse a lakk.
-
Pompi
nagyúr
válasz
Létezik ilyen gyáriban is, nemtudom mennyibe kerülhet, én kaptam az autóhoz. Talán egy kérdést megér valamelyik kereskedésben.
-
Winner_hun
félisten
Kell vennem valami színes javítókészletet, itt-ott van rajta karc, a jobb visszapillantó is meg van húzva, látszik a műanyag. Hol érdemes ilyen javítót keresni? (tudom google de nem tudom fejből a színkódot és nagyon nem otthon vagyok így nem tudok mire rákeresni..)
-
orbano
félisten
mondtam már, hogy utálom a kavicsokat? a szélvédőm még jobban...
-
trassher
addikt
A legnagyobb vicc meg az hogy 2 és fél millióért árulja
-
trassher
addikt
-
TexT-BoY
addikt
válasz
Winner_hun #4317 üzenetére
hát egy gyorsulásért örült spanom a verseny elött nem reggelizik és elötte hashajtót szed, azt mondja az is 3 ezred.
-
TexT-BoY
addikt
válasz
VTI-Totya #4315 üzenetére
Én tegnap itthon dolgoztam, ő meg na mind1...
Hugodat hozzad inkább a talikra.
Snoopy: amugy nem tud róla
.
Különben ez volt az első közszereplése olyan társoságban ahol senkit nem ismer, és egész jól sikerült, a fázáson és a pici fáradtságon kivül nagyon jól érzett minket (vagyis nagyon jol érezte magát
.
Hm, preludon megvan már az Onsuku fokoló
amaizing, mán csak Csokihoz kell eljutni vele, hétfőn egyeztetek egy időpontot.
Winner remélem nem töltötted teli... Nagy suly hátrányba leszel ha minden folyadék szinted a maxhoz van közel
Olajjal, benzinnel, ablakmosóval jó esetben 30-40kilót is sporolhatsz, ami egy 0-100as sprinten akár 5-6ezred másodperc minusz
-
Winner_hun
félisten
Hmm délután fél 2-re hazaértem vásárlásból, fél 6-kor felnyitottam a motorháztetőt, hogy tegyek ablakmosót a tartályába. Megcsapott a meleg. Meleg volt még a motor. Kint meg kb 15 fok. Nem gondoltam volna
Meg azt se, hogy 5 literes az ablakmosó tartálya
-
!Overdose!
őstag
válasz
Winner_hun #4282 üzenetére
VTI: B16A, 160 LE@7600 RPM, 150 NM@7000 RPM
Type-R: B16B, 185 LE@8200RPM, 160 NM@7500 RPM -
Integra
titán
200e minimum. vannak olcsóbbak is, de...
nem tartom befektetésnek őket a minőség miatt.
de fórumban többet tudnak mondani, akiknek bevannak építve már és tapasztalatból tudják. 2 körül már kapsz jó gátlókat és rugókat is kompletten típushoz. civichez elég széles a választék.
figyelni kell, mert ugye van amit itthon kapni és most azok mennek mindenhol, de nem biztos, hogy mindig az a legjobb..
csak hát kis ország, kis foci, kis pénz, kis piac..
ez így megy, tudod amit mondtam a mugen cuccról. az itthon egy szar, replika az igazi..
én meg úgy vagyok vele, hogy inkább kivárok, de félmegoldással úgysem leszek elégedett, akkor már inkább a teljesen gyári, mert azzal meg aztán pláne nem téved az ember -
Integra
titán
annyit persze ne várj tőle, de kategóriában messze a legjobb technikájú futóműved van. ne is várj vti-t se, mert a te autód nem ugyanaz a futóműves. viszont tényleg jó ahhoz a teljesítményhez.
ha beraknál egy sportfutóművet, és komolyabb gumikat, úgy odavered a mazda 6-ot mint annak a rendje. dw futómű van a tiedben is és te könnyebb vagy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest