-
PROHARDVER!
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
Úgy látszik nem csak én jártam meg mostanában... Péntek délután szokásos úton mentem haza a melóból. Elég rossz az út, van egy hely, ahol van egy nagyobb gyűrődés széltibe az úton, ott mindig lassítok, mert ha nem, akkor lekoppan az autó. Most is lassítottam, de sajnos nem volt elég, megdobta az autót, átsodródtam a szembesávba, próbáltam visszahúzni, de nem jött össze, eltaláltam egy fát, és az árokban álltam meg... Légzsákok nyíltak, de lábon szálltam ki. Szerencsére megúsztam egy szegycsonttöréssel, és komolyabb nyaki/mellkasi zúzódással, kb a biztonsági öv mentette meg az életem, meg a szerencsém, mert ha 5 centivel arrébb kapom a fát, akkor lehet még nem írok...
Az autóval nem tudom mi lett, faterék szedték ki, a bal ajtó nem nyílik, a jobb se teljesen, B oszlop felett van egy nyekkenés. A bal első felnim a hátsó mellett találtam meg, tojás alakúan, és több darab kitörve belőle... Ha hazaengednek a kórházból lövök pár képet...
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged