Hirdetés
-
PROHARDVER!
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
DeathAdder #42154 üzenetére
Szerintem annyira szétrohadt fékek, mint amilyen nekem volt sajnos, nemigen van senkinek. És a nyeregvasak körbe megrozsdáltak, a betétek hordozólemeze megrohadt, a zajfogó lemez elszublimált, a tárcsákról vasragon foszlott a rozsda...na ehhez képest a dugattyú működésében semi hiba nem volt. De a dugattyú nemhogy nem fényes, de erősen koszos és vékonyan rozsdás volt. Ennek ellenére vissza tudtuk hajtani, az uj betetekkel es tarcsakkal alapos tisztitas es zsirzas utan tokeletesen mukodik.
Ettol meg lehet szar a te dugattyud, de az sokkal strapabirobb elem, mint amilyen erzekenynek tunik.
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest