Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

válasz zack #208 üzenetére

Azt azért tegyük hozzá,hogy a valóságban nem is szaladgálnak úgy a sniperrel,mint a játékban,nem lőnek pontosan fél mp célratartási idő után,és szerintem állva,kézből kábé lök is el a p...ba :DD szóval ennyit a realitásról.
    Ha a játékban is másznál vele,mint a csiga,le kéne hasalni és lepakolni a cuccost rendesen,nomeg persze ha már fekszel,akkorsem tudnád ide-oda rángatni a célkeresztet,mint egy kicsi fegyónál,már lenne is értelme az 1lövéses halálnak bárhová.
    De jelenleg mivel ugyanúgy viselkedik az ember sniperrel is,jogos a korlátozás.
    Bár én jobban örülnék az 1 lövésesnek,de a fenti dolgokat figyelembe véve,akkor megmaradna a stratégiai előny a csipázásra,de mégse az lenne,hogy kempelek a map szélén és kész,mert nem lehetne halmozni azért a killeket,a snipernek ígyis privilégium,hogy keveset hal,mert messze van a sűrűjétől és nehezen megközelíthető,de attól még nem kéne ilyen 30:1-es statokkal rendelkezni.
    Sajna jelenleg nem a taktika vagy a csapatszellem miatt választják...
    A játékban ígyis alapvetően sok a kemp,a rush,kicsit tényleg hangolhatnák a népet az objektíva irányába is,a bc2-ben azért többet foglalkoztak a feladattal az emberek.
    Ittén azt vettem észre,hogy vagy megy sniperkedni a nép háztetőre,stb,vagy megy be a jó rálátású épületbe várni a sültgalambot,vagy őrzi az objektívákat lehetőleg messzebbről,hogy lelődözze,aki oda megy és kész.

Új hozzászólás Aktív témák