Hirdetés
- Hírértékűvé tette a Lenovo, hogy az ASUS támogatja a kézikonzolját
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
- Milyen széket vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heroes fan
őstag
Nekem az első részében a red zónában lévő utolsó terület hatástalanítása nem megy. Számítógépet hatástalanítottam és utána mit kell csinálni?
-
AMD Power
titán
Sziasztok!
Elakadtam! Nem is kicsit....
Ezzel a "feladattal" szenvedek Videót már 100-t láttam róla.
A probléma ,hogy nekem ez a HACK nevü cuccom nincsen. Nem is tudok venni, csinálni, se shopban se sehol. Pedig már volt nekem a játékban ilyen. Bejutok ebbe a Medic állomasra. Oda is megyek az autó végébe de semmi... ötletem 0.

-
snecy20
nagyúr
Kijátszottam a napokban a játékot, viszont ezen az összefoglaló hsz-en megakadt a szemem, mert valami elképesztő túlzásokat tartalmaz! Lehet én leszek a másik véglet, de az utóbbi 10 évben kevés ilyen suta, banális, a játékos elhetőségeit és szabadságérzetét 1000%-ig korlátozó FPS-sel játszottam mint a Homefront, a grafika pedig maga volt a büntetés - nyilván 2015-ös szemmel amúgysem lehet elég szép egy négy éves játék, de látvány tekintetében a 11 éves HL2 simán kenterbe veri. Egy kicsit sajnálom azokat akik anno kipengettek ezért 8-10k-t, mert 1000 forintot sem ér.

-
Rico45
őstag
Senki nem nyomja már ezzel? -
Inkv1zítoR
tag
válasz
pitbullpapa1
üzenetére
az DLC fegyó
am ha valaki tolja még, az rám írhatna 
-
krups8
tag
Mennyire él ennek a multija? Vannak rendesen pléjörök?
-
InHell
senior tag
Köszi!

Ha érdekel, csináltam egy videot, amiben shotgunnal játszom.
Sajnos nem lett a legjobb minőségű, de a lényeg látszik.
-
Prison85
senior tag
No ez a BF3BETA olyan lett amilyenre számítottam: lényeget a grafikára fektették, de a játszhatóság már csak másodlagos vagy harmadlagos szempont. Jövő héten jövünk páran a Homefrontba, itt legalább a multin van a hangsúly

-
Zamery
senior tag
Mekkora szívás! Megvettem a játékot DVD-n, telepítettem, és most még 7GB-ot tölt le a Steam-ról frissítésnek? Minek?
Új hozzászólás Aktív témák
- 245 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- 244 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Eladó 3 db M.2 NVMe SSD 512GB / 512GB / 1TB
- 243 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- CORSAIR Vengeance RGB 32GB (2 x 16GB) 288-Pin PC RAM DDR5 6400 (PC5 51200) memória
- Asus Vivobook S16 S3607QA-PL018W
- Honor Magic 8 Lite 8/256GB Midnight Black használt, újszerű garancia 2029.02.11-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- AKCIÓ! CSAK KIBONTOTT Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Senki nem nyomja már ezzel?
am ha valaki tolja még, az rám írhatna