Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Egérpad topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Én attól félek,azértis nem vettem meg,hogy a bf2142-höz hasonlóan ez sem fog jobbára másról szólni,mint a különféle kütyükről és járművekről.
Nem tudom,végülis milyen lett a játék,még nem néztem jobban videókat,de én úgy érzem,az fps-hez nem igazán passzolnak a járművek.Nagy map kell,nagy,széles utak,stb,ez magával hozza,hogy rengeteget kutyagol potyára,aki csak lőni szeretne,még tele szerón is csak ritkán botlasz ellenségbe,ráadásul ezt általában pár lesipuskás is keresztülhúzza sniperrel,ez kicsit a bc2-nél is megvolt,bár az a spawnrendszer miatt azért megpróbálta "összébbhúzni" az embereket.
Írhatna ilyesmikről,aki játszik,hogy is megy ez,mennyire lehet "mezei" harcot játszani,csak puska és kész,mint pl.a cod.
Nomeg kérdés,mennyire jellemző ez a járművásárolgatás,stb,nekem nem visszatetsző a "tápoljuk a jót mégjobban" dolog,mert ez majd arra lesz jó,hogy mindenki vagy kempeljen ugye a cuccokért,vagy ha megvan a kellő kill,nekiinduljon valami durva cuccal és kész.Sajna a BC2-ben is kicsit visszaszorult,bugos lett a személy elleni harc ahoz képest,én hiányoltam volna ott is pl.valami akadályokat,hogy pl.tankkal ne lehessen bemenni az objektívához,és a szétlövése sem valami fair.Úgy lenne jó,hogy az ember áttöri járművel az első védelmi vonalat(ami járművek ellen is van,aknák,falrombolás,rakétavetősök),aztán az objektíva körül már csak gyalogos közelharc....Aki játssza,írjon már a játékmódokról,hogyanis mennek a dolgok játékmenetileg pls.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mid tower gèp ház
- 2024-es Lenovo ThinkPad T14 Gen4 laptop, gyári garanciával, eredeti magyar billentyűzettel eladó!
- Makulátlan Iphone 13 Midnigth Black 128 GB 88% 2024.12.23-án vásárolt
- TESTRESZABHATÓ/GARIS/ Ryzen 5 5600/16GB DDR4/RX 6700 XT 12 GB/ 1 TB M.2 SSD/2 TB HDD
- ASUS ROG STRIX G16 Gamer laptop 16" -40% Raptor i9-14900HX 24Mag 16/1TB 240Hz RTX 4070 8GB QHD
- 239 - Lenovo Legion Pro 5 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G3 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest