Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cocka

    veterán

    válasz grabber #7348 üzenetére

    Maestro kártyát párszor nem fogadták el nekem online fizetésnél,dombornyomottal sose volt még ilyen problémám.

    Mert a Maestro kártya banktól függetlenül sosem volt alkalmas netes fizetésre. Újabban már azokkal is lehet, ha van a hátoldalukon 3 jegyű kód, de alapvetően nem erre lettek kitalálva.

    Amikkel kb. tuti lehet már fizetni és nem dombornyomottak, azok pl. a Visa Electronok meg a MasterCard elektronikus változatai (magyarul az MC vésett vagy gravírozott verziói, talán még vannak ilyenek is).

    CIB online-t akkor érdemes kötni, ha rakat átutalásod vagy csoportos beszedésid van, mert minden ilyen szirszar korlátlanul 0 Ft, se tranzakciós lófasz, se semmi nincs rajta. (de persze ez csak akkor igaz, ha a netbankot használod)

    BB téma: Ja megkaptam én is azt a fos levelet, meg fel is hívtak egyeztettük az adatokat és közli a nő, hogy hát vagy fel kéne hívni átszerződés miatt a BB telefonos ügyfélszolgálatát (hát mondom biztos, hogy nem) vagy be kéne menni személyesen átszerződni. Mondom azt meg pláne nem. Utána felhívtak még egyszer, hogy mikor megyek már be.. Hát mondom nekem nem sürgős, november végéig használható a bankkártya, a számla meg december végén szűnik meg. De leszarom, szűnjön meg, nem tudom hogy nem lehet felfogni, hogy NEM AKAROK átszerződni.. Fizessek tripla annyit, mint most. (most csak a kártyás vásárlásokért kell fizetni... ez is elég abszurd, hogy fizetni kell azért, hogy fizethess) Jelenleg ingyenes a számla, nem fogok rohanni, hogy az utolsó 1 hónapra már vonhassák is a kibaszott havi díjukat. És még van pofájuk elkülöníteni hogy nincs havi díj csak csomag díj van havonta.. Nem a kútba, csak a kávájára LOL Meg minimálegyenleget ha nem haladja meg a számlaforgalom havonta, akkor valami ezer faszom tudja hány forintot vonnak a semmire. Plusz nem lehet igényelni mezei elektronikus olcsó bankkártyát náluk. Nem fognak hiányozni, amúgy is csak netes vásárlásra használtam őket.
    Amúgy az is fantasztikus, hogy baszogatják a népet, hogy szerződjenek át, ugyanakkor a díjszabásukban egy büdös kibaszott kukk nincs erről és pofátlanul a legutóbbiban is benne hagyták, hogy számlacsomag érvényességi ideje: "időkorlát nélkül".
    Na most mindettől függetlenül ami módfelett irritál bennük az az, hogy az aktuális levonandó tranzakciós díjakat nem a tranzakció után legfeljebb pár órával vagy nappal vonják le a számládról, hanem hó végén vonják le az összeset egyben. Szerintem ez rohadtul inkorrekt. Ezért is szeretem jobban a CIB-et, ott nincs ilyen marhaság.

Új hozzászólás Aktív témák