Aktív témák
-
Skót
aktív tag
No itt egy up
És má ha ittvagyok körbekérdezek hogy van-e fejlemény, mert nekem nagyrész tidő hiányában még gondolkodni se volt időm rajta:(
(sajnos vizsgák jönnek):( -
Sajtly
csendes tag
Aha, oké rendben. Csak új vagyok még itt :)
Na kiprobáltam a driver cserét, kékhalál lett a vége :D -
Skót
aktív tag
Mi lenne ha a game-port driverét kciserélném egy win98as gameport driverre?
Lehetséges hogy úgy menni fog!Bár nem tom hogy az Xp mennyiref fogja bevenni a 98 drivert:)
Off
Amúgy ha valami hibát veszel észre a hsz-edben vagy megjegyeznél egy apróságot akkor ottvan a szerkesztési lehetőség a kis ablakban (mod):)
Vagy éppen hsz szám növelő módba kapcsoltál?:DDD
Engem spec nem zavar hogy soxor szólsz hozzá aprótkat, de moserátor bácsik már szóltak nem egy helyen hogy ez nem cset:))
On
mod: ha szerkeszted a szöveged akkor megjelenik egy Szerkesztve felirat a hsz-ed alján:)
Mint látod én is utólag írkáltam hozzá:))
Ja és nem tudnál esetleg inkább a válsz gombra kattintva reagálni?mert volt olyan hogy nem igazán jöttem ki belőle kinek is válaszoltál:)
[Szerkesztve] -
Sajtly
csendes tag
Mi lenne ha a game-port driverét kciserélném egy win98as gameport driverre?
-
Sajtly
csendes tag
a nem után vessző van :D
-
Sajtly
csendes tag
Nem 2led van a kormányon, egyik az ffb másik a game-port!
nincs fenn driver mivel nincs XPs driver a kormányhoz! -
Sajtly
csendes tag
A game-portom tökéletesen müxik, mert a joystikom simán megy
-
-
Sajtly
csendes tag
Az a durva hogy lövésem sincs hogy hogyan működhet.
A game port csatin hiába probálkozok bármivel is,nem hajlando megmoccani se a motor. És az az érdekes hogy a kormányon van egy led, ami független a táptól (game port feszével megy) és ha nincs fenn driver akkor nem világit a led hiába van rádugva a portra a csati. Pedig a game-port állandóan adja az 5 voltot, szoval ezt se értem! -
Sajtly
csendes tag
köszi a meghívást :)
-
Sajtly
csendes tag
A nyákbacj.jpg-n lévő panelban találkozik a táp-gameport-kormyán felől jövő kábelek
-
Sajtly
csendes tag
Én regeltem, és már fenn vannak a képek :)
-
Sajtly
csendes tag
[L]http://kormany.uw.hu/nyak-felul.jpg[/L]
[L]http://kormany.uw.hu/nyak-alul.jpg[/L] -
Sajtly
csendes tag
Na megvan a szkennelés, csak a hatalmas felbontás miatt a képek mérete nagy lett, a tárhelyem meg betelt. Regisztárol az Uw-ra. Nagyon jol sikerültek a szkennelések, marha jól bele lehet zoomolni!
-
Sajtly
csendes tag
És mindezt iszonyat gyorsan.
-
Sajtly
csendes tag
De gondold végig milyen durvának kell lennie a motornak: Ugye mikor macskakövön mész akkor ide-oda megy 1 fokot kb a kormány ezzel szimulálva a rázgódást. De a hatalmsa áttétel miatt a motor a kormány 1fokkal való elfordításánal több fordulatot is megtesz. Szoval elég durva amikor tázókövön mész, mert a motor hortelen jobbra párat, majd balra párat fordul.
-
Sajtly
csendes tag
Igen az áttételeken keresztül nem birom lefogni, iszonyat erős!
A szkennerem egy HP 2200C
Megkeresem a tápját, de csak délután. -
Skót
aktív tag
Ezt úgy érted hogy az átételeken keresztül nem bírod lefogni?
Mert csak a tengelyét, vagy a tengelyen levő fogaskereket télleg nehéz lefogni:)
A szkennelésről letettél?Amúgy milyen szkennered van?
Van itthon walkmanból motorom, és azt kipróbáltam hogy hogy viselkedik a hirtelen pólusváltáskor és bírta a tekercs (csak 5 percig szórakoztam) de az ereje = volt a 0-val nem bírt olyan hirtelen felgyursulni és újra leállni majd másik irányba is úgy bepörögni!
Uh sztem az ami a kormányban van az csakis szervó lehet! -
Sajtly
csendes tag
Lehet, annyit mondok hogy kézzel nem birom lefogni a motort :))
-
Sajtly
csendes tag
Nagyot tévedem! Kiszedtem a mocit a kormányból, és kezembe szemügyrevéve, nekem nagyon szénkefés sima mocinak tűnik. Áramot adva neki tök jól megy. De akkor nem értem hogy ez a moci hogy tudott ide-oda pörögni
-
Sajtly
csendes tag
ez az exe semmire se jo, najo nekem mennem kell, holnap még szenvedek vele
-
Sajtly
csendes tag
veszt=feszt
-
Sajtly
csendes tag
vmi kipróbálok: adok veszt a kormányka, és öszze zárom a game port csati lábait különböző kombinációban
-
Sajtly
csendes tag
egyébként azt nem értem: A kormány tud olyat mikor macskakövön mész, hogy nagyon kicsit ráz. Na ezt hogy csinálja meg a motor? Magyarul jobbra-balra hogy forog ilyen hihetetlen sebességgel??
-
Sajtly
csendes tag
Najó, nemtalálom a szkennerem tápját ugyhogy az se fog menni, talán építek vmi léptetőmoci kapcsolást, mert igencsak szuper/értékes motor van ebbe a kormányba.
-
Sajtly
csendes tag
Én igencsak mérges vagyok e kormány miatt. Megvettem 2001-ben 30ezer forintért. Kb fél évet használtam, aztán ennyi. Mert azért nem fogok win 98al baszakodni, hogy mennyen a kormány!
-
Sajtly
csendes tag
IC:
A 3953SB
9828
D 828569 -
Skót
aktív tag
csurig van mindegyik nyák háta SMS alkatrészekkel:C
hát ez rosszhír:(
bár ha meglenne a pontos kapcs rajz akkor valsz meg tudnám oldani mert itthon van egy nagyrakás mindenféle ellenállás kondi stb!
amúgy ez jó valaki megvette a kormányt én meg itt kunycsorgok a pontos kapcs rajzért :DDD
Hát lehet hogy télleg kiérdemeltem a nevem :D -
Sajtly
csendes tag
hoppá, az egyik nyák hátulján egy integrált szilicium gubót találtam :) azt biza nem fogod lemásolni
-
Sajtly
csendes tag
Van szkennerem itthon, ha elmagyarázod pontosan hogyan szekenneljek akkor megcsinálom
-
Sajtly
csendes tag
Na most adom fel, kiváncsiságból lecsavaroztam az egyik nyákot, hát a hátoldalán meglepetés ért: csurig van mindegyik nyák háta SMS alkatrészekkel :))
-
Skót
aktív tag
MInden érdekel!!!:U
Amúgy télleg egyszerűbbnek gondoltam...:(
Nos mostmár csak az a kérdés hogy Sajtly neked van-e annyi időd hogy rajzolj egy vázlatos kapcs rajzot esetleg nem tudod-e beszkennelni a nyáklapokat?:U:U:U
Mert a képek úgyahogy mutatnak valamit de konkrétan sajnos nem látok semmit (hiába... nincsen elf szemem):)
[Szerkesztve] -
Sajtly
csendes tag
Hát szerintem igazad van, marha bonyolult, az alkatrészek fele SMD. Azon gondolgodtam hogy nem rakok bele potit, hanem egy USB-s egér kontrollreljét rákotöm a két optoérzékelőre a kormányban
-
Sajtly
csendes tag
esetleg érdekel vmelyik IC tipus száma?
-
hezso
aktív tag
Ennél egyszerűbbnek hittem. Jó nagy bordel van benne.
Itt úgy néz ki az egész digitális adatfolyamban megy...
Az megoldható, hogy a kormány Game-porton, az FFB meg USB-n menjen, de:
Milyen jelek vezérelnek USB-n? Hogy lesz figyelve? Ez csak microcontrollerrel megoldható, úgy meg egycsöppet bonyolult.... Meg ha fentlesz az USB-s driver, attól még a játék a gameportról érkező jeleket is el fogja fogadni vezérjelnek?
Hát nem tudom érdemes-e ezekután FFB-t csinálni a home kormányba... -
Sajtly
csendes tag
4 ohmos
Még nem volt időm végigolvasni a témát, de ha jutottatok vmi fontos következtetésre, megoszthatnátok velem is, mert nem hiszem hogy lesz időm mégigolvasni -
Sajtly
csendes tag
A legalsó 5 tűs csatira csatlakozik a 2 opto érzékelő! (kormany2.jpg)
-
Sajtly
csendes tag
egy ellenállás
-
Sajtly
csendes tag
[L]http://zsirweb.srv.hu/kormany1.jpg[/L]
[L]http://zsirweb.srv.hu/kormany2.jpg[/L] -
Sajtly
csendes tag
Persze. csak fokozatosan szedem szét, és közbe fotozom
-
Sajtly
csendes tag
[L]http://zsirweb.srv.hu/nyakfront.jpg[/L]
-
Skót
aktív tag
Az elektronika nagyrésze magában a kormány kerékben van, a motor is onnan kapja a szuflát!
És azt nem tudnád lefénképezni?:U
Vagy ha ráérsz (de csak akkor ha _télleg_ráérsz) rajzolhatnál egy kapcs rajzot ha nem bonyolult:U
Najó már azzal is óriásit segítesz hogy szétszeded és megnézed mi van benne-->Küldöl nekünk képet az elektronikáról:) -
Sajtly
csendes tag
A kép kilog, ugyhogy inkabb linket adok!
[L]http://zsirweb.srv.hu/kivul.jpg[/L]
[L]http://zsirweb.srv.hu/nyakback.jpg[/L] -
Sajtly
csendes tag
-
Sajtly
csendes tag
Az elektronika nagyrésze magában a kormány kerékben van, a motor is onnan kapja a szuflát!
-
Sajtly
csendes tag
Az eső miatt el kellett halasztanom a programomat, de no probléma, mert igy van időm szétszedni a kormányt!
-
Skót
aktív tag
Nekem van egy Interact V4 force feedbackos kormányom, ami ugye game-portos. Ezért nem hajlandó XP alatt menni
Ezt csak én nem értem?:F
Azért nem megy Xp alatt mert game portos?
Ha léptetőmototrral megy a dolog akkor miért lenne kilőve a házi megoldás?!
Sőt ezzel a megoldással szemben a házinak ott az előnye hogy csak egy poti kell a kormányrúdra:D -
Skót
aktív tag
Noh látom fejlődött a topic:))
Hezso: nem tudnád átdobni nekem is a drivert, esetleg linket adni róla?
Sajtly:Az jólenne ha tudnál csinálni képeket a mechanikáról és az elektronikáról is, mert az interact V4-ese ffb-s és csak valószínüleg a driverekkel kell bűvészkedni hogy menyjen!
Noh 1 szó mint 120 :)) jó lenne ha tudnál minnél hamarabb képeket csinálni:D -
Sajtly
csendes tag
Szívesen csinálok képeket, csak az a gond hogy nincs digi fényképezőm, csak a telefonom ami 640X480 ba fotóz. Majd ha lesz időm megpróbálok azzal képeket csinálni. Egyébként a motor egy komoly áttétellel hajtja a kormányt.
Egyik haveromnak van egy USB-s (logitech )ffb-s kormánya, annak fogom majd megnézni a vezérlését.
Ja és szerintem digi jelek mennek a game-portra!
Épp ez a gond, mert sehogy se lehet a kormányt működésre bírni (ffb nélkül se)
A pedál müködésre bírásához is át kellett kötnöm a kormány csatlakozóját.
De lehet az lesz hogy simán rakok egy potit a motor helyére azt csókolom.
Újra szétszedni valószínű csak jövőhéten lesz időm a kormányt, idő hiányában. -
hezso
aktív tag
V4-hez win98-as driver.
Te vagy az emberünk! Fotókat tudsz felrakni belűlről? Hogy viszik rá a fényzáras érzékelést a gameportra? Át van alakítva analógra, vagy digitálisan megy az egyik porton? Egy kicsit többet tudnál róla írni? Bár ha nem kell hozzá driver ha nem akarsz FFB-t akkor muszály hogy analóg módon menjen a dolog a game portra. Hogy akarod USB-re? Tudsz drivert írni? Vagy van hasonló USB-s kormány, aminek az USB-s utasításait másolod?
Léptetőmotor vezérlés mér bonyolult? Vannak rá cél IC-k, vagy egy 16F84a-val, nem nagy dolog. -
Sajtly
csendes tag
mihez találtál drivert hezso??
Egyébként a game-port ról van egy 100 oldalas dokumentáciom valahol a polcon :)
A lényeg hogy a game-port ellenállást tud mérni. -
Sajtly
csendes tag
Sziasztok!!
Nekem van egy Interact V4 force feedbackos kormányom, ami ugye game-portos. Ezért nem hajlandó XP alatt menni, az interact nekem pedig azt mondta hogy XP alá nem tudnak drivet csinálni. Igyhát szétszedtem., és megpróbálom USB-sre varázsolni.
Az egész lelke egy 20V-os hatalmas léptetőmotor. Tehát a házilagos megoldás alapból kilőve. Aki kicsit is ismeri a léptető mocikat, az tudja hogy egy ilyen vezérlése nem egyszerű ám. Én most vmi PIC-es vezérést próbálok megoldani.
A pedálokat simán külön rákötöttem a game port-ra. Az már müxik. De a nagy gond az egészben, hogy a marhák nem potméterrel oldották meg a kormányt mint, a pedálban, hanem 2db fényárzékelővel, mint a régi egerekbe. -
Skót
aktív tag
Az interact V4-hez nincsen valakinek drivere?
Amúgy az jutott eszembe hogy mi lenne ha a karib által mondot com portos kormány ffb-jét kombinálnánk a házi barkács kormánnyal
Tehát hogy az ffb menne a com-ról a kormányzás meg a game portról?
Mondjuk ezzel az a baj hogy ehhez is driver kell:(
Nah sztem marad a méricskélés mert eddig még a hirdetésre se jelentkeztek:( -
Skót
aktív tag
Sajnos senki nem jelentkezett még:(
Mondjuk sejtettem hogy nem lesz túljelentkezés:)
Helyileg hol vagy?
Mert egy gameportos Joyjal tudnék segíteni a méricskélésben:)
Vagy ha elmondod pontosan milyen eszköz kell hozzá és hogyan kell használni akkor megpróbálom beszerezni!
Ahhoz hogy legyen benne ffb teszt olyan drivert kell keresni:D
Nah még várok majd a hírdetésre hátha lesz valaki, meg azon is gondolkodtam hogy itt a Ph-n hogy lehetne ezt meghirdetni, mert ennek hogy egy rossz ffb-s kormányt keresek nem túl értelmes új topicot nyitni!
Addigis ez jó egy UP-nak is hátha valakinek feltűnik a topic és véletlenül van egy ffb-s gameportos hibás kormánya valahol a sufniban, vagy a padláson hányódva :U :) :D -
hezso
aktív tag
Apronetes hirdetéssel mi van? Valaki nem jelentkezett? Ha nem lesz semmi, veszek egy csatlakozót és kimérem(azaz megpróbálom, de már előre félek). Szereznem kell egy gameportos kormányt/joystickot hogy tuddjam nyomatni a kocsit. Az lenne a legjobb, ha a kormány FFB driverban lenne FFB-teszt(álmok, álmok... :) ).
-
mozso
senior tag
Nem nagyon ismerem a mostani arakat, de lehet picit sok a 17 a Force GP-ert. De ismetlem, nem ismerem a mostani arakat.
A Force GP egy belepo szintu kormany (nekem is volt), komoly eredmenyekhez mar nem eleg preciz, egy picit gyengebb, mint a Microsoft Sidewinder FFB kormany.
Ha tudsz meg egy kicsit sporolni, akkor inkabb a MOMO Racinget ajanlom, de ennel feltetlen gyozodj meg, hogy a masodik szeriabol valo (Rev B. a dobozon, xxxxxxxxx-1000 sorozatszam a kormany aljan).
Nekem meg a regi xxxxxxxxx-0000 sorozatszamu van, ezert is kellett modositani, de a Logitech felhasznalta par otletemet a Rev B-s elkeszitesenel, csak elfelejtettek megkoszonni...ez van. Most irtam nekik, hogy esetleg egy uj 900 fokos kormanyt elfogadnek, kivancsi vagyok mit szolnak hozza. :) -
mozso
senior tag
Nos ime a legujabb Logitech kormany 900 fokos (2 es 1/2 teljes fordulattal):
[L]http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/HU/HU,CRID=97,CONTENTID=7226[/L]
A kormany PS2-es, de USB-s mivoltabol adodoan tokeletesen mukodik PC-n is, joparan hasznaljak is mar. LFS, Nascar 2004, F12002, F1 Challenge alatt mar volt tesztelve.
Megprobalok szerezni egyet tesztelesre, optikai erzekeloje van a kormany tengelyen (ala MOMO Racing) es femcsapagyas (ala MOMO Force). -
Skót
aktív tag
nah adtam fel egy hírdetést de mindjárt feldobok többet is csak máshova hátha jobban észreveszik
-
Skót
aktív tag
hisz másnak is sikerült már(pl. az összes FFB-s kormány-gyár ) :C:D:D
Akkor minnyá megnézem a pontos megnevezést és irány az apronet:DDD
Mondjuk szvsz inkább viszaviszik az ilyesmit gariba minthogy otthon üljenek rajta és várják hogy menjek érte de azért prósza cseresznye:) -
-
virtual
tag
3 éve én is összeraktam egy sima kormányt 2 poti meg két gomb segítségével. Netrallyban jó volt. :) A szerkezet fából van nagyrészt, a vége meg technics (vagymilyen) legó alkatrészekből lett összerakva. Az áttételt így bármikor állíthattam, erre nagyon jó volt. Sima potit használtam (kb 160 fokos) de az áttétellel 4-5 teljes fordulatra lőttem be az elején. Aztán rájöttem, hogy ez kicsit sok, max kamionszimulátor volt jó vele. Aztán visszaálltam 180-220 fok körülire, szerintem ez ideális FFB nélkül.
Most viszont látva milyen komplikált ilyen FFB-s kormányt összerakni, úgy néz ki maradok a boltinál.
Mozso, te mint szakavatott versenyző milyen kormányt ajánlsz 20000 alatt?
Én ilyesmiken gondolkodom:
Logitech WingMan Formula Force GP
-sebváltó kormány mellett, ami lehet jó is de igazából nem örülök neki
-max kiforgatás: tud róla valaki valamit?
-4 programozható gomb -nem túl sok, bár valami shift funkciót is lehet használni
-viszont nincs kézifék :(
-sok helyen írják hogy jó minőség, 2 év gari is van rá elvileg
-USB-s :)
-brutkó 17-ért láttam
És ha meguntam könnyen szét lehet szedni :> -
hezso
aktív tag
Sorry, de most el kell, hogy keserítserek...
A COM porton digitálisan mennek a jelek, ráadásul soros kommunikáció van, szal semmi esélyed. Ott a 2. fajta visszavitt kormánya, az megy csak driver nélkül GAME porton, szal nekünk annak a drivere/belső felépítése kell, mert csak ott van egy halvány esély arra, hogy az egyik vonalon egyszerű, párhuzamos kommunikáció van, és azzal van hajtva a cucc... -
Skót
aktív tag
karib mondta a #67-ben :
Apropó, van egy Boeder ff kormányom (COM portos), ami hibátlan, de XP driver nincs hozzá (illetve van valami, de nekem még nem sikerült izzítanom sehogy). Ha meggyőztök, lehet, hogy felajánlom a tudománynak
Tehát ennek a kapcsolási rajza közelítőleg felsötétítene arról hogy hogyan is megy az FFB (szvsz)
Ezért ha annak megmutatja a kapcsolását esetleg ha nincs rá szüksége szétszedi vagy elküldi valamelyikünknek akkor meg lehetne nézni hogy a com port melyik csatijából milyen jelet szaggat-->ha elég ügyik vagyunk át tudjuk ezt alkalmazni a game portra, és a másik kormány driverét letöltve megoldhatjuk esetleg a vezérlést.
Bár ebben már kicsit bizonytalan vagyok hogy menne-e a másik driverével de próba cseresznye
Összesen hány lehetőság is lenne? 4fakt?-->ott a nyár végigpróbálgatom:D
Amúgy mostanság biztos nem lesz belőle semmi mert jön a vizsgaidőszak ezért most (én) még csak elméletben tervezgetem hogy hogyan működne:( :( -
hezso
aktív tag
Ha mértél már szkóppal, akkor megértesz. Ááá, jobb elkerülni.
Nem csak úgy van az, mert lehet, hogy ad egy +5V-ot bekapcs balra, és pl. +5V-ot kikapcs balra. Máshol meg ad +5V-ot bekapcs jobbra, megint +5V-ot, ha kikapcs jobbra. Meg még van 1 pár lehetőség... Nem lesz az olyan egyszerű.
Karib nem visszavitte a kormányt az MMbe mert eltört? Akkor arról már nem lesz fotó... -
Skót
aktív tag
Na hogy álltok a kapcsrajz/jelanalízis keresésével/találásával?
Ahhoz hogy kapcs rajzunk legyen valami hasonlóról ahhoz megkérném karibot hogy az említett FFB-s kormányáról csináljon 1-2 képet vagy ha nem lenne túl nagy gond szedje szét és nézze meg hogy mi hova kapcsolódik!
Esetleg elköldheti néköm postán is:DDD:D
ott valamit a +5V-al, vagy valamelyik kimenettel játszik(szaggatja a feszt )
hát másképp hogy mozgatna egy motort?Feltéve hogy driverből adja a jelet az FFB mozgásokra!
mert ha nem akkor marad az elektronikai vezérlés és akkor felejtős az egész ötlet:(
A mérősdimmiért nem tetszik?
Ha meglenne a driver és valóban csak szaggatja a jelet akkor megcsinálom az alapkormányt felteszem hozzá az említett kari driverét és megkérem tesómat hogy jáccon amikor kérem adott irányokban menyjen neki a falnak hogy produkáljon a game/driver jelet :D Onnan pedig HA csak jelet (5v-ot)szaggatja akkor akár egy kis izzóval is ki lehet puhatolni hogy melyik irányba honnan jön a kraft:DDD :DD -
mozso
senior tag
Igazi auto:
Futomu mozgasanak nagyresze a kormanyrud remegese formajaban jut el a vezetohoz, ugy mint lengescsillapitok es rugok mozgasa, aszfaltegyenetlensegek, motor rezgese (foleg amennyiben elso kerek meghajtasu), stb.
A kormanyt jobbra-balra elfordito ero formajaban jelenik meg minden mas hatas, tehat pl. katyuba hajtas egy kerekkel, padkazas, razoko, utkozes, terhelesvaltasi reakciok, stb.
FFB kormany:
A fent emlitett mindket kategoria jobbra-balra elfordito ero formajaban jelenik meg. A kormany minden rezgest gyors valtakozo kormanymozdulatokkal szimulal, emiatt nehezebb tekerni es ezert nehez megcsinalni a nagy elfordulast. -
hezso
aktív tag
Na hogy álltok a kapcsrajz/jelanalízis keresésével/találásával?
Mert ha az nem lesz meg, akkor cs*szh*tjük, hogy már van egy tökéletes driver...
Végső kín, ha sehogy sem találjátok/találjuk meg:
Felrakjuk a drivert, és valami FFBteszter progival nyomatjuk az FFB-et mint állat, oszt szkóppal/multiméterrel kikeressük hol/milyen jelek mennek. Tetszik? :) (mert nekem nem :( ) Az alap vezérőcsatornákat meg az input csatornákat kizárhatjuk sztem, ott valamit a +5V-al, vagy valamelyik kimenettel játszik(szaggatja a feszt :F ) -
Skót
aktív tag
ja értem
csak azért írtam ezt mert volt ilyesmiről is szó hogy kül. gamékhoz kül. elfordulás lenne a jó! erre vonatkozott a 100. hsz
Amúgy meg bocsika az értetlenkedésemért de már nagyon elpillettem agy estére az egész napomtól és már lassan szunyni kéne menni:) -
mozso
senior tag
Felreertesz...
Ha megcsinalod, hogy a kormany tengelye a fizikai modelnek (auto motorjanak fordulatszama, aszfalt egyenetlenseg) megfeleloen remegjen es az oldaliranyu eroket (razoko, utkozes, auto viselkedes, stb.) ettol fuggetlenul tudja szimulalni, akkor en leszek az elso vevod! Ugyanis erre meg egyetlen FFB-s kormany sem kepes, minden effektet oldaliranyban szimulalnak, azokat is amit nem kene.
Aktív témák
- Acer Aspire 3 - Netezős laptop (i3 + 256GB SSD + Win 11 + HD)
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB M2 SSD RTX5700XT 8GB K7!
- Félkonfigom eladó! (MSI GTX 1660 Super Gaming X, i3-10100F, HyperX Predator 16GB DDR4, FSP 500W)
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest