Hirdetés
- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
- Az AMD Kínára szabott AI gyorsítója is beleesik az USA új exportkorlátozásaiba
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- ZIDOO médialejátszók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SoundBlaster X-Fi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabikaa20
őstag
Egy kis tunning!Unatkoztam!
[Mod]
[Mod]
[Neon kapcs]
[Elolrol]
[Mod]
-
Szabikaa20
őstag
válasz
Winner_hun #4832 üzenetére
Nagyonfasza!
Mindent láttam már életembe,de iylet még nem.Pedig gépet látta már sörösládába is beépítve,de ez érdeles!
-
Szabikaa20
őstag
válasz
Winner_hun #4830 üzenetére
Az egész házad fából van???
-
Szabikaa20
őstag
Lehethogy en is kiszedem a gep belsejet es hutonek fogom hasznalni!
-
Szabikaa20
őstag
ALL:Jol van na!!!Mielot irtam akkor gondolkoztam hogy akkor mi a PSU!
Keverem a 2-ot.Amugy meg mind1 gondolom megérti igy is!
Tápoknál még nagyon nem vagyok otthon.Tegnap jött meg egy Corsair 520W HXEU.Megvagyok vele elégedve!
-
Szabikaa20
őstag
Nem a házamhot volt!Külön vettem a tápot!Hat nemtudom!Fogalmam sincsen milyen hibaik voltak csak tudom hogy hibasak ezt itt a Prohardveren irtak!És nem 4400+-os Black Edition-re gondoltam hanem sima 6400+ vagy 6400+ Black Edition!Es azt meg nemond ma nekem hogy egy 6400+ Black Edition megall 3,4ghz-nel alapbol megy 3.2Ghz-n!Sot a BL.ED. lehet hogy tobbon megy,mert a havernak is van 5000+-os a dobozra 2.6Ghz van irva es alapbol megy 2.8Ghz-N!!!Mind1 nem fogok veled vitatkozni.Nem azert mondom!
-
Szabikaa20
őstag
Egy normalis 400W-os tápom van.Hát a nyár az naon messze van!
Csak tuningosan 3GHz-es,amúgy bírna még többet is csak ott már hibazik ezen nagyon stabil!Szoval azt mondod hogy kihajtana egy 88000GT-t?
Phenom meg kell a kutyának!Hibásak!!!A K10-sek egyenlore nem lesznek.AMD bácsi még marad a K8-nál.Itt olvastam valaol.Inkább egy X2 sima 6400+ vagy Black edition!
-
Szabikaa20
őstag
Nem a játékok miatt akartam vagy akarok cserelni hanem a Tuning miatt egy C2D-t jobban lehet tuningolni mint egy AMD-tNa de megint mire bejonnek azok a Wolfdale C2D-k addigra a 8800GT se lesz valami nagy szam.Fogalmam sincsen!
Majd holnap meglatom!Ja es meg egy gond,ha vid. karit veszek akkor kell meg egy uj tap is mert ezen nincs 6-pin csatlakozo.Habar talan kapnek hozza redukciot 4-pin--6-pin-re!Magam sem tudom mi lesz!
-
Szabikaa20
őstag
Na most az az igasság hogy elobb vizhutest akartam februarban pedig egy 8800GT-t,csak megint egy 8800GT-hez illene egy E6600 vagy valami hasonlo,meg tuning miatt is jobb lenne!En mar vettem volna egy procit meg egy alaplapot csak meg ezt ami van nemsikerult eladni!Most vettem 2 honapja az egesz konfigot,de jobbat akarok!
-
Szabikaa20
őstag
Pedig mar majdnem megrendeltem az ASUS Silent Knight 2-est.Mondjuk a víz az lényegesen dragabb mint ez.De megéri belefektetni.Meglátom holnap mennyi fiz. kapok aztan majd eldöntöm!
Nekem mondjuk a plexis blokk jobban tetszik,csak attol meg felk hogy elpattan! -
Szabikaa20
őstag
Na mostmar magam sem tudom hogy mit csinaljak!!!
-
Szabikaa20
őstag
válasz
Játékos #4723 üzenetére
Szatesz:Mondjuk az is igaz hogy hogy egyszer megveszi az ember és le van a gond egy idore.En csak attol felek hogy elarassza a gepet!!!
Játékos:Miert nem?Arrol beszelunk hogy meik lenne jobb,hogy nezne ki jobban!Igaz hogy van kulon vizhutes totyik is!Igaz hogy csendes,az is igaz hogy jo teljesit is,na meg en foleg a kinezet miatt szerettem volna vizhutesre valtani nem a teljesitmeny miatt!
Brutalisan szepek vannak uv-s folyadekkal stb.
-
Szabikaa20
őstag
-
Szabikaa20
őstag
Tudom én is,azért írtam!
Én is most legközelebb vízhűtést tervezek venni.
-
Szabikaa20
őstag
Boldog újévet mindenkinek!!!
-
Szabikaa20
őstag
Hehe!Egy asztalon veszekedtek?Amugy nekem is szokott lenni olyan problemam,hogy az eger megbolondul es forog a vilag.Igen szar jatek kozben!!!
-
Szabikaa20
őstag
Kelet a kirááály!!!Nem!!!Nyugat a kirááály!!!
-
Szabikaa20
őstag
En is epp azt neztem hogy az oldalan akkora ventillator van,mert ha igen akkor porszivot veszel!
-
Szabikaa20
őstag
BOLDOG KARACSONYT MINDENKINEK!!!
-
Szabikaa20
őstag
Ja vagy ugy!Igaza van itt a koleganak egy AMD nembiztos hogy kihajtaná!Mondjuk a Phenom utan meg nem neztem.En is AMD-s vagyok nem akarom lemondani,de nemtudom!De szerintem egy Intel Core2 Duo 6600 vagy 6800 mar azert megfingatná na meg persze egy atomerőmű!
En is ugy nez ki hogy atvaltok Core2-re,sokkal nagyobbak a Tuning lehetosegek!
-
Szabikaa20
őstag
válasz
Delta-Laca #4529 üzenetére
Nemrossz,nemrossz!Csak tenyleg az az egeralatet marhara nemkene oda!
De a tobbi az!
-
Szabikaa20
őstag
-
Szabikaa20
őstag
Akkor az alaplappal van a gond?Mert 4600+ nal tovabb nem hagyja tenni.Utana mar nem kapcsol be.
-
Szabikaa20
őstag
Szép lett!!!
Ki tudna egy olyan linket adni ahonnan lelehetne huzni olyan progikat,amelyekkel feljebb lehet tenni a feszultseget a memoriakon(A bios csak 1.9V-ig!),nekem 2.1V kéne!!Meg a procin is (max. 1.35V-ig lehet csak!)Elore is koszi.
-
Szabikaa20
őstag
Ja gyarilag ilyen!Nem ontve van igy hanem van a perem es arra van raragasztava kissebb meretu plexi.Hat a 2 kek neonon kivul meg nagyon semmit meg elrendeztem a kabeleket.De majd meg akarok hatra a fekete helyett egy kek ventit meg a procira egy Silent Knight II-est.Aztan majd meg elvalik!
-
Szabikaa20
őstag
Nem lattam hogy irtal!!!En is ugyanezt a linket tettem föl.
Mi a kulonbseg a sima meg a 2-es kozott????
-
Szabikaa20
őstag
Talaltam egy meg jobbat!!![Silent Knight 2
]
-
Szabikaa20
őstag
Talaltam is -et.
[link] -
Szabikaa20
őstag
Ja ez teenyleh egy Silent Knight 2.En is beakartam szerezni 1-et,de nem tudtam sehol.Honnan szerezted?
-
Szabikaa20
őstag
http://netbag.hu Nem tudok regisztralni mindig azt irja hogy a jelszomegerosites sikertelen!!!Pedig vagy 30szor kiprobaltam!
-
Szabikaa20
őstag
Hat az igaz hogy csendes lesz!Csak egy cseppet sok helyet foglal.
-
Szabikaa20
őstag
Meg most latom!Mi az istennek akkora hutes arra a graf kartyara,le fog szakadni.Total folos az oda.
-
Szabikaa20
őstag
Nem tudna valaki mondani egy oldalat ahova lehet kepeket foltenni,mert a kepfeltoltes.hu-ra nem akarja feltolteni a kepeket!Csinaltam vilagosabb kepeket a geprol!
-
Szabikaa20
őstag
Szerintem is jol nez ki!Az egeszet te csinaltad?
-
Szabikaa20
őstag
En is mar kineztem egy panelt elore,majd fizeteskor megveszem.
Hogy tudtad azt a sok kabelt betuszkolni az alaplap moge?A hatso meg a prociventit ki akarom cserelni kekre meg holnap veszek bele meg ket piros neoncsovet.Szerinted a procira miet vegyek pirosat vagy keket?
-
Szabikaa20
őstag
Ja es meg a monitorom LG1953TR.Gondoltam,Majd holnap esetleg mert dolgozom sotetben megyek es sotetben jovok,es ezert nem tudtam vilagosabb kepet maj esetleg holnap.OK?Es teszek fel reszletesebbet.
-
Szabikaa20
őstag
Fogalmam sincs hogy hogy kell link-et csinalni.Amugy kösz!De még szeretnék bele venni két piros neoncsövet,hátulra egy kék 12cm ventollátort,ja és a procira is egy vilagítósat,de még nem tudom hogy kéket vagy pirosat.Szerintetek?Ja es mág 5,25-be egy ventillatorszabajzot..Igen ez NZXT Alpha Black Window pontosabban.Nem tudtam világosabb képet csinálni,de ha majd tudok felteszek.Nekem is tetszik!
-
Szabikaa20
őstag
My PC!Jóban rosszban,Együtt!!
http://kepfeltoltes.hu/071122/DSC00463_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/071122/DSC00466_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/071122/DSC00473_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/071122/DSC00474_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/071122/Saj_tom_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
-
Szabikaa20
őstag
Biost mar frissitettem 2007 Oktober 13 bios van rajta.
-
Szabikaa20
őstag
Hello.Valaki megtudná mondani hogy ilyen felszereléshez:ASUS M2N,AMD Athlon64 X2 4400+,Gainward GF8500GT 256MB 600/1200MHz,OCZ 2x1GB 800MHz Platinum edition,HDD Samsung 320GB Sata2 16MB,milyen tápegység kéne?Ha esetleg tuningolni akarnák azt is bírja!Előre is kösz!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
- Építő/felújító topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Windows 10
- Revolut
- Politika
- Az AMD Kínára szabott AI gyorsítója is beleesik az USA új exportkorlátozásaiba
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Corsair iCUE QL120 RGB PC ventilátor 120mm PWM INGYEN FOXPOST
- Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm white INGYEN FOXPOST
- Evga supernova 550w moduláris tápegység
- Corsair iCUE H150i ELITE CAPELLIX XT 2029.11 ig alza gari
- Cooler Master Hyper 622 Halo White Edition (Alkatrész/Hiányos) INGYEN FOXPOST
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest