Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPM
tag
válasz
Ton-ton
üzenetére
Ha jól értelmezem, az A4988-at négyszögjelekkel lehet vezérelni, amiknek a frekvenciái meg a kitöltési tényezői határozzák meg a motor sebességét/beállított szögértékét (ezt tényleg körülményes lenne lekódolni).
Viszont azt a részt nem értem, hogy ha a pajzs az Arduino-hoz van, akkor hogy jöhet képbe a Raspberry? Gondolom mind a két eszköz külön-külön használható a vezérlésre, mert képesek legenerálni a jeleket az A4988-hoz a megfelelő szoftverrel/könyvtárral (pl az UCnc, ahogy írtad). De azt nem értem, hogy az Arduino+pajzsnak és a Raspberry-nek miért kell együtt működnie, de lehet csak félreértek valamit.
De azt legalább jól értelmezem, hogy a pajzs, csak a kényelmet szolgálja, és pont az összeszerelést/összeállítást könnyíti meg?
Új hozzászólás Aktív témák
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Új Razer Kraken v4 vezeték nélküli gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold