Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
"ha össze van kötve, az meg már a gyorstöltés"
Én azt vettem észre, hogy nem, legalábbis egy cuccom se volt hajlandó így gyorstölteni.
A gyorstöltéshez az kellett eddig mindig, hogy a megfelelőt tudó töltő (1A és felette) tudjon kommunikálni az eszközzel, tehát ne legyen felszakadva a két adatszál pl. a családból rendszeresen hozzám jövő kínai tabletekben
(Monitorozva a töltőáramot látszott, hogy amint megjött a D- D3 , felvettek 500mA-nál többet is.@lanszelot : "Tegyek be egy 56k ellenállást? Akkor hogy 56k a kábel ellenállása, ha nekem kell bele raknom?"
Nem a kábel ellenállása 56k, hanem a kábelben (a csatlakozó 2 lába között) kell lennie egy 56k-nak.@Dr. Szilikát : Hol találtad ezt?
Mármint a C csatis képet? Sehol nem láttam még ennyit se 
A Lenovo telefon is lehetett anomália, mert azt elég sok gyártó szabadon értelmezte microUSB esetén, hogy mire mit lép az eszköz.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lexus, Toyota topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Vezetékes FEJhallgatók
- Assetto Corsa Rally
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Monitorozva a töltőáramot látszott, hogy amint megjött a D- D3 , felvettek 500mA-nál többet is.
Mármint a C csatis képet? Sehol nem láttam még ennyit se
ekkold