Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tordaitibi #93794 üzenetére
+ hcl, aujjobba
Köszönöm a válaszokat.
A cserélt Samsung S4 akksim fél év után púposodott, a garit pont kibírta.Már sokszor jött velem szembe ez a stepdown konverter. Ezekkel azt is meg lehet oldani, hogy a 3V-ot kérő egyébként elemes eszközöket tápláljam?
Zavaró, hogy rendszeresen az elemeket kell cserélni bennük. Az akkut is pazarlásnak gondolom több hónapos ciklusoknál (esetleg a legolcsóbbat kellene venni).
Illetve van olyan időjárás állomásom, amit (a 2 AA Ahelyett) 4,5V táppal is lehet működtetni. Ez van ráírva, nem tudom hogy jött ki nekik. Telefon töltőn (5V) viszont folyamatosan megy háttérvilágítás (olvasni lehet mellette éjjel), pedig csak hanghatásra kellene aktiválódnia. Én ezt annak tudom be, sokallja és ez a mellékhatás. -
ViZion
félisten
válasz
újabb appoknál, meg az újabb Androidoknál sajnos alap a 6 GB RAM. Annyi letilthatatlan f@s van rajtuk, h indokolt is a 6 GB. Kisebb kijelző, normálisan megírt alap SW, kikapcsolható funkciókkal, bloatware nélkül... és szinte visszatérnénk a régi Nokiás üzemidőhöz.
Nálam 8+3 GB ram van a telefonban és ez ma a jó közepes kategória... röhej. -
válasz
Na, az én telefonom 7 éves. Friss, supportált Androiddal
(A5 2017, official LineageOS) Akku is jó még. Hogy ciki lenne? Hol?
Új hozzászólás Aktív témák
- XPS 15 9500 15.6" FHD+ IPS i7-10750H GTX 1650Ti 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam új akku gar
- asrock b660 pro rs+intel 14600k+64gb ddr4 csere ps5 pro ra!
- Precision 5690 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- GARANCIÁLIS Lenovo Legion (Ryzen 6600H 16Gb DDR5 512Gb SSD Nvidia 4Gb) GAMER/Tervező laptop
- Samsung S22 Ultra // 256/12Gb // PhantomWhite 45w töltővel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Apple iWatch SE 2 44mm Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest