- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter789
senior tag
válasz
repvez #36865 üzenetére
én pont most végeztem ezzel, hétfőig még lehet változtatok apróságokat aztán mehet is gyártásba... 2 oldalon 3 sornyi tüskét nem egyszerű bevezetékezni, de még ez is megoldható ahogy a példa mutatja...
érdemes egy kis időt rászánni, párszor persze újrakezdi egyik másik részét az ember mire megtalálja az optimális elrendezést, de gyakorlat teszi a mestert...
autorouterrel csak szívtam eddig, nem láttam még olyat ami tényleg jól tette volna a dolgát...
mellesleg gratulálok a doksi írójának, benne van a nyák és a felfogatási pontok pozíciója, de a csatik helyével nem is foglalkozott
így marad a subler / vonalzó / próbanyákos méricskélés...
-
törölt tag
válasz
repvez #36865 üzenetére
Az autorouterrel valszeg több gondod lesz, mint nélküle. Az viszont sokat könnyít, ha a kapcsirajzot eleve úgy rajzolod meg "kinézetre", ahogy az a valóságban is el van rendezve, illetve ami a fizikai lábkiosztás. Ez után kényelmesen és értelemszerűen le tudod rakni a trackeket, hogy nem lesz ütközés
Az eredeti PCB-nél meg ki kell választani egy sarkot és ahhoz képest sublerrel már ki tudod mérni a csatik szélét. Onnét meg a katalógus megmondja, hogy mi a többi elméleti méret, amihez tudod igazítani a párjait.
Ezek a tüskesorok egyébként tükörszimmetrikusak, osztásuk 2.54mm; így ki lehet hagyni a katalógust is akár
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest