Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter789
senior tag
válasz
repvez
üzenetére
én pont most végeztem ezzel, hétfőig még lehet változtatok apróságokat aztán mehet is gyártásba... 2 oldalon 3 sornyi tüskét nem egyszerű bevezetékezni, de még ez is megoldható ahogy a példa mutatja...
érdemes egy kis időt rászánni, párszor persze újrakezdi egyik másik részét az ember mire megtalálja az optimális elrendezést, de gyakorlat teszi a mestert...
autorouterrel csak szívtam eddig, nem láttam még olyat ami tényleg jól tette volna a dolgát...mellesleg gratulálok a doksi írójának, benne van a nyák és a felfogatási pontok pozíciója, de a csatik helyével nem is foglalkozott

így marad a subler / vonalzó / próbanyákos méricskélés...
-
törölt tag
válasz
repvez
üzenetére
Az autorouterrel valszeg több gondod lesz, mint nélküle. Az viszont sokat könnyít, ha a kapcsirajzot eleve úgy rajzolod meg "kinézetre", ahogy az a valóságban is el van rendezve, illetve ami a fizikai lábkiosztás. Ez után kényelmesen és értelemszerűen le tudod rakni a trackeket, hogy nem lesz ütközés
Az eredeti PCB-nél meg ki kell választani egy sarkot és ahhoz képest sublerrel már ki tudod mérni a csatik szélét. Onnét meg a katalógus megmondja, hogy mi a többi elméleti méret, amihez tudod igazítani a párjait.
Ezek a tüskesorok egyébként tükörszimmetrikusak, osztásuk 2.54mm; így ki lehet hagyni a katalógust is akár
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX B360 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB Zalman N5 ADATA 600W
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
autorouterrel csak szívtam eddig, nem láttam még olyat ami tényleg jól tette volna a dolgát...
ekkold