Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Magyar árat kapott a Honor MagicPad 2
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
KD6-3.7
őstag
Szia!
VA paneles = nagyon jó a kontrasztja, fekete szint is viszont a betekintési szöge lehet kevés, főleg az ilyen olcsóbb modelleknél kezd el fakulni a kép hamar, ha nem középről nézik. Szerintem a képminőséggel nem lesz gond, HDR gyengesége miatt sem kell, hogy fájjon a fejed, hiszen ez csak egy FHD.
-
embe
nagyúr
Ilyen tévéje van valakinek? Hisense A7100F
Ha igen mi a véleményed róla? Illetve ezekhez a tévékhez lehet vezetéknélküli egeret, vagy billentyűzetet csatlakoztatni, felismeri? -
KD6-3.7
őstag
Szia!
Megint én!
Nekem ebből az 58 colos méretű van.
Ennek a sorozatnak a tipushibája a keret körüli bevilágítás ami statikus képnél látható inkább, film közben nem zavaró, pl.: szélesvásznú filmnél az alsó-felső fekete sávnál nem látszik. Felhősödést én nem tapasztaltam, a topic indulása után nem sokkal volt erről az A7100-rol sok szó, én is többször leírtam a véleményem.
Röviden: jó kontraszt, valósághoz közeli színvilág, 60Hz.
Kis képbeállítgatás után szerintem jó ennyi pénzért! Olvass vissza és biztosan találsz még hasznos infókat. -
KD6-3.7
őstag
Tudtommal Hisense nem használ IPS panelt csak VA-t!
Ez a boltban megnézés nem tükrözi a valóságot! Ott brutál a megvilágítás illetve szeretik túlkalibrálni a képet, hogy minél élesebb, színesebb legyen. Lehetőleg “Mozi, Film, Cinema” módban tesztelgesd, ezekben van a legkevesebb haszontalan képjavítónak csúfolt funkció bekapcsolva, láthatod a “nyers erejét”. Otthon a nappaliban teljesen más lesz, de egy próbát megér, ha már ott vagy.
Nálunk van egy ársávban megegyező TCL TV is, VA paneles. Az A7100 kontrasztosabb, szebb képet ad. Nem elfogultságból mondom, mindkettőt én választottam. Igazán egyikkel sincs baj képügyileg ennyi pénzért.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Steam topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Opera böngésző
- OLED TV topic
- Hálózati / IP kamera
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest