Új hozzászólás Aktív témák
-
HF77
őstag
üdv
65A7GQ-hoz tud valaki esetleg egy ajánlott beállítást? (neten én nem igen találtam)
köszi
-
rainman72
nagyúr
Értem
Köszi
Nekem is van projektor de eddig egy se volt komolyabb,de az oled árából mondjuk ki jönne egy új Benq W1800i.
Ezt nézegettem mostanában,többet nem szánnék rá.
Régebben nagyobb létjogusultságuk volt mikor még milla volt egy nagyobb mondjuk 75" tv.
Most már nem annyira,de ez csak az én véleményem.
Az eddigi projik meg egy Himedia Q30-al mennek/mentek HD/FHD Acer meg nem igazán nyújt sokat,de a 120" miatt néha be kapcsolom -
zseko
veterán
válasz
rainman72 #4493 üzenetére
Na igen, de én nem okos tévéhez vettem okosítót, hanem okosító mellett vettem 'valamit', amíg nem lesz projektor
(kaptam kölcsönbe egyet pár hónapra, és az után már nem volt jó a 24"-es monitoron filmet nézni...
)
Ez a valami meg történetesen épp egy okos tévé lett, mivel néztem kimondott sima megjelenítőt/monitort is, de b.szott drágák és nem biztos hogy jobban jártam volnaOled vs. más tekintetében legalábbis biztos nem.
Az elmúlt ~12-15 évben nem is volt tévém.
-
rainman72
nagyúr
-
zseko
veterán
Nekem is eltűnt a főmenüből, ahogy az Apple tv is, de az apparore-ban rákeresve nálam is elérhetőek.
A Plex ikonja is megváltozott. -
Gijon
senior tag
válasz
SztiviVander #4487 üzenetére
Köszi, így tényleg elérhető.
-
SztiviVander
addikt
-
Gijon
senior tag
Nem tudom mi történt, de ma reggelre eltűnt a Disney +. Nem dőlök a kardomba, de ezek szerint nem igazán lehet alapozni a tv “okos” részére.
-
rainman72
nagyúr
válasz
SztiviVander #4481 üzenetére
Beszéltem a support-al az előbb.
Nekik is az L1029 a legutolsó ezt küldte át.
De mivel nekem az apple tv miatt kéne,oda meg sztem csak a legutolsó M0704 lenne a jó.
Igen tv váltás lesz ebből a vége.
Vagy Fire tv. -
Kaba
veterán
válasz
SztiviVander #4481 üzenetére
A Hisense tévés teszteknél is említve van, hogy a szoftverfissítés az kérdéses lehet.
-
SztiviVander
addikt
válasz
rainman72 #4480 üzenetére
2021.09.23, M az már 2022 de nem nagyon akar olyan jönni a. többségnek. Nekem L1029 van az u8gq-n, szerintem idén arra se jön semmi, majd talán jövő nyáron jön rá egy idén nyari fw. Vagy akkor se :D Az azért egy vicc hogy az usa megfelelojere (siman u8) meg kethavonra megy a frissites. Ezen anyaznak angol forumokon is hogy a hisense is igy semmibe nezi az eu-s vasarlokat (mondjuk ok mar pont nem eu de ez reszletkerdes). Sajna teny hogy aki frissitest is akar annak TCL-t kell vennie,. hisemse foci szponzoraciora kolti a penzunket nem supportra.
-
rainman72
nagyúr
Nálam ez az utolsó verzió a tv-n.
Ez mikori lehet,meg itt mást látok megadva a hozzászólásokban. [link] -
patrik321
csendes tag
Visszavonom az egészet, ma meg halálra akadja magát az egész tv. Mérgemben megrendeltem a mi box s-t.
-
patrik321
csendes tag
Update: Ajánlották nekem a Serviio nevű programot. Eddig tökéletesen viszi a 4k-t minden akadás nélkül lan kábellel. A tv-n a rendszer, alkalmazások menüben aktiválni kell a tartalom megosztása opciót. Örül a fejem most, végre megszabadulhatok a pendrive dugdosástól.
Köszönöm a segítségeket! -
pluhm
aktív tag
válasz
patrik321 #4474 üzenetére
Szia. Tök mindegy milyen a videó kártyád, nem az kezeli a tv-n a képet, a lényeg a megfelelő sávszélesség a hálózaton. Mivel a tv-nek fos a hálózati csatolója, mindenképpen kelleni fog egy külső média cucc, én Mi Box S-t használok (kb. 20EFt). Az 5 Ghz-n van wifi-re csatlakoztatva (szerintem elég neki a 2.4 Ghz is), és tökéletesen nézem a gépem hdd-jén lévő 4k hdr cuccokat is vlc-vel vagy plex-el. Annyi, hogy a mi box nem ismeri a dolby vision-t, de engem az nem zavar, mert nem szeretem a dv barnás-sárgás moziutánzatos képét, szerintem szebb a sima 4k hdr
-
patrik321
csendes tag
válasz
Vhiktor #4471 üzenetére
Hát igen az biztos, csak azért nem olcsó dolog egy dedikált 4k lejátszó. Plex szervert kipróbáltam, nagyon jó a képminőség és jól kezeli a feliratokat, de folyton bufferel, még full hd-n is, így sajnos nézhetetlen. 100%-on pörgeti a gépemet, Fx6300+Rx580 Nitro ennyire kevés lenne neki?
-
patrik321
csendes tag
Sziasztok! Van egy U8QF tv-m. Ti hogy oldjátok meg, hogy normális minőségben tudjon streamelni ez a szerkezet? Már elég régóta megvan de a mai napig egy borzasztó lassú 250gb-s pendriveot használok, hogy a pc-ről a tv-re jutassam a megtekinteni kívánt tartalmakat. Beleuntam kicsit. 6-7 megával ír a pendrive, megőszülök mire egy 4k filmet átrak a gépről. Sajnos néha a gyári vidaa lejátszó is hülyéskedik. Nem mutatja normálisan a feliratokat, kihagy néha a felirat. Szerencsére ez ritkán fordul elő. Hogy tudnám 4k hdr/dolby vision minőségbe streamelni a gépről a tv-re a tartalmakat? Google chromecast megfelelő lehet erre? Mindenféle hiba nélkül működik Hisense tv-n? Kicsit félek kiadni 20+ ezret az ultra verzióra.
-
-
HF77
őstag
tessék venni egy konzolt (pl xbox) és no probléma
-
gulupeti
senior tag
válasz
SpongyaBob #4449 üzenetére
Öreg sz@r 2 éves U8QF-ek
, nekem is az van. HBO-zni akkor nem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- fűnyíró traktor
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest