Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
SpongyaBob #4049 üzenetére
AMagyar régión van a tv-d?Már látom, igenNekem még semmi, szintén U8QF
-
HF77
őstag
válasz
SpongyaBob #4042 üzenetére
kellett valamit frissíteni vagy egyszer csak ott volt?
-
rainman72
nagyúr
válasz
SpongyaBob #4046 üzenetére
Nem kell hozzá előfizu.
Az csak az apple tv+hoz kell,a vásárláshoz elég egy apple ID.
LG-n,Samu-n van áruház,csak droidon nincs mert a google túl nagy részesedést akart az eladások/kölcsönzések után.
Ezért az olyan tv-ken csak meg tudod nézni de venni nem tudsz semmit. -
rainman72
nagyúr
válasz
SpongyaBob #4044 üzenetére
Nem egy tv-m van.
Viszont igy hogy van apple tv+,ott szoktam filmeket venni,meg disney+ most már,semmi akadálya egy
Hisense tv-nek
apple tv+ van áruház vagy csak könyvtár az előbb kérdeztem,mert androidon levették a vásárlás/kölcsönzés részt!?
Köszi -
rainman72
nagyúr
válasz
SpongyaBob #4042 üzenetére
Van apple tv+ is??
De jó
És van áruház is,mert androiodon az eltünt?
Akkor veszek Hisense oledet -
SpongyaBob
veterán
válasz
SpongyaBob #4041 üzenetére
-
Kaba
veterán
válasz
csucsu54 #4037 üzenetére
Az előregisztrációt leadod holnap éjfélig a Disney plus oldalán.
Június 14-én kapsz egy email linket a kedvezményes árról(még nem lesz kötelezettséged),amelyet Június 26-ig érvényesíthetsz.
Így lesz 12 napod arra, hogy lásd a Hisense tévéden az appot.
Lesz app befizetsz a Disney plusra. Nem lesz app nem keletkezett semmilyen veszteséged. -
Krivy1
csendes tag
Sziasztok!
Kinéztem egy tv-t és kíváncsi lennék a véleményekre. Van valakinek ilyen?
Hisense 65A7GQ 4K UHD Smart QLED TV
-
zseko
veterán
Végül csak berendeltem az 55A9G-et, kiderül hamarosan, hogy milyen. Meg hogy mennyire lesz egyszerű a falra feltenni, ugyanis oda kerül, a monitorok fölé
-
zseko
veterán
Köszi. Közben én is ránéztem a gyári oldalára, és ott is írja a Dolby Vision-t. Így a HBO Max ami hiányzik belőle, valamint a 120Hz-et mondják még nem teljesen valós 120Hz-nek.
Gondolom nem mostanában lesz árkedvezmény webáruházakban, így egy darabig nem várható hogy 300e alá bemenjen.
Még alszok rá egyet lehet, mert nincs annyira szükségem ugyan tévére, de azért jobb volt havernál az 55"-on filmet nézni, mint a 24"-os monitoromon.
A 110" projektoros képről meg ne is beszéljünk... -
dropi
senior tag
Nekem ugyan csak egy U7B-m van, és az utóbbi két évben volt egy Philips 7304, egy LG OLED BX, és egy QLED TCL c715 meg ez. Nyilván az OLED más liga, de a többi közül nekem messze ennek tetszik a legjobban a képe, szóval én nagyon tudom ajánlani. A rendszer valóban elég fapados, de a DV-t ez is tudja, és most rákerestem az A9G-re, és a hivatalos weboldal szerint az is tudja (Ez a tévé teljes HDR támogatást kínál - támogatja a HLG-t, a HDR10+ és UHD Premium tanúsítvánnyal is rendelkezik, valamint a legfrissebb Dolby Vision IQ technológiával is fel van szerelve).
HBO Max nekem is hiányzott, de a Fire megoldja, vagy nekem a Voda TV box is tudja, szóval ez nálam nem gond.
(Én a légegér miatt adtam el az LG-t három hét után, mert párszor majdnem belevágtam a tévébe)
-
zseko
veterán
A Hisense 55A9G-ről milyen tapasztalatok vannak? Vacillálok ez, és egy LG között. Havernak LG OLED55C11 van, ám annyit már nem adnék ki egy tévéért. Ám abban minden streaming szolgáltató benne van (a légegérre meg pillanatok alatt rászoktam), a Hisensből meg hiányzik pár, és nekünk Netflix, HBO Max, Prime Video és Disney+ előfizetés is van. Ugyanakkor van egy FireTV Stick 4K Max-om, így az se lenne probléma, a sticken mind rajta van. Bár a Max egy kicsit kehes az igaz...
Képminőségre jókat olvastam, remélem valóban így is van, csak ne szaggasson a kép, mert azt néha felhozták, arra meg háklis vagyok.
Aztán azt olvastam, hogy a HDR10+ -t ugyan tudja, de a DolbyVisiont meg nem.
Gondolkoztam a kisebb LG-n az 55A11-en, de azt meg fényerőben is kevesebbre mondják, valamint a HDMI csatlakozók is csak HDPC 2.0-ásak. -
venom8888
őstag
válasz
Hieronymus #4023 üzenetére
Koszonom
-
venom8888
őstag
válasz
Hieronymus #4021 üzenetére
Az elalvas idozitot 120 ra rakom,de mindig KI kapcsolja,vissza teszi KI módra. Es be van allitva azon kivul 3orara a sleep üzemmod. De sose kapcsol ki a tv, se nem kérdezi meg
-
venom8888
őstag
Sziasztok. Hogy lehet beallitani a tv t hogy kikapcsoljon 3 ora utan? Be allitottam 120 percet,de semmi. Neha el is felejri ea vissza teszi off ra.
-
kiske13
tag
válasz
sasabacsi1 #4016 üzenetére
Nekem a yutub ment el a samuról egy update után.
Lehet már nem támogatja. -
sasabacsi1
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Hisense 50A6BG 50" 4K UHD Smart TV -m egyik pillanatról a másikra eltünt a netflix a vidaa menüből, a távirányítón is hiába nyomom a gombot, semmi nem történik, ez mitől lehet?
-
Attis7
tag
Azóta már rájöttem, hogy az LG-k se tudják böngészőből (külön érdekes, hogy a 2015-ös samummal az első években még livetv.sx/en oldalon lévő streamelt sporteseményeket néztem, ma meg semmire nem jó és frissítés sincs rá), csak nekem ez így 2022-ben elég fura, hogy van egy rtlmost és tv-n böngészőből nem mennek a filmek.
-
Attis7
tag
Ez komoly, hogy a beépített böngészőn nem lehet lejátszani az rtlmost videókat? Menten visszaküldöm a tv-t...
-
törölt tag
válasz
olasz61 #4006 üzenetére
Én is most vettem ugyanazt, emagnál akcijósan, futárral 152 volt.
Egész szép képe van, a hangja is még a gyenge tűrhető kategória, de ha ez marad, akkor rámegy a házimozira...
Mondjuk rendeltem egy "LG 55NANO753PR NanoCell"-t is, az majd hétfőn ér ide, egymás mellé teszem, amelyik szebb, azt tartom meg! -
olasz61
tag
Hisense-n lehet reklám nélkül nézni a youtube-t?
-
olasz61
tag
2 napja vettem 55A7GQ-t.Maximális elégedettség,8 55-ös volt bekapcsolva egymás mellett, bal oldalon egy LG, jobboldalon egy Samu LED-esek ennek volt a legszebb képe a sorban.174.000 ebben az árban szerintem jó választás.
-
dropi
senior tag
válasz
kiske13 #3997 üzenetére
Nekem egy55U7B van otthon, de a fent említett hibák közül egyiket sem tapasztalom. Az utóbbi két évben volt egy Philips 65-ös 7304, egy LG Oled BX3, meg egy TCL C715, ezek közül én messze a Hisense-szel vagyok a legjobban megelégedve, bár az Android nagyon hiányzik. Ezzel a tévé elintézte, hogy jövőben is Hisense tévék közül válogassak.
BTW az LG légegeres távirányítót óránként 3x csűrtem majdnem bele a tévébe...
mihione: Ez valami egyedi dolog lehet, én ha csatlakoztatok valamit, csak kiírja felül, hogy nyomjam meg a menü gombot, ha rá akarok váltani. Nekem is van soundbar pedig, ugyanúgy HDMI-vel összekötve, de nem kapcsol át rá soha. -
Hieronymus
veterán
válasz
mihione #4001 üzenetére
Nálam egy Denon AVR van a tévéhez kapcsolva.
A bekapcsolás folyamatában mindvégig kiválasztott jelforrás marad a fókuszban. Nem veszi át a házimozi erősítő a jelforrás szerepét. Be se kapcsolja a tévét, ha az erősítőt kapcsolom be.Talán a soundbar beállításaiban lehet változtatni a HDMI használat szabályát.
Előtte másik tévével egy Samsungot HM erősítőt használtam, azzal sem volt gond. -
kiske13
tag
Nálam ha 2 berendezés van rákötve hdmi-n és nincs mindkettő bekapcsolva, egy popup jelenik meg, mintha jel kihagyás volna.
Ahogy bekapcsolok mindent, eltűnik. -
mihione
őstag
Arra van megoldas ha csatlakoztatok hdmi-n valamit akkor ne kenyszeritse egybol arra a jelre valo atkapcsolast?
Egy soundbar van rakotve hdmi arc-al es ahogy bekapcsol a tv par masodpercre ra a soundbar is,viszont egybol atkapcsolja a hdmi-re ahol ugye ertheto modon csak fekete kep fogad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest