Új hozzászólás Aktív témák
-
laja80
tag
Sziasztok!
65A7GQ 247k jelenleg,vki akinek van már ilyen tudna róla mondani pár szót?
gondolokodom rajta,elsőre egy LG nanocell80PA voltk inézve ,az jelenleg 284k..
nem tudom mi a különbség,vagy hogy megéérné e azt az árat inkább az LG? -
mihione
őstag
válasz
Monya78 #3848 üzenetére
Ezen sztem felesleges gondolkodni,fenyevekkel jobb lesz mint a tv hangszoroja.Aki meg azt mondja jo a tv hangszoroja nem dugott meg ra semmi normalisabb cuccot.Eg es fold a kulonbseg.En pl magasabb hangeronel mar erzem h erolkodik az u7qf es inkabb fulserto zaj jon belole mint elvezheto tiszta hang,pedig egy takolt 13,5centis ground zero hangszoro van egy regi jvc minihifi dobozaba faragva,ezer eves regi hazimozi erositovel+a hazimozi gyari melynyomoja de az max hsngeron is eszmeletlen tisztan szol.
-
-
Gabesz87
veterán
U8QF-em van, esetleg valaki nem vett észre olyan anomáliát, hogy néha néha mintha valami beakadna, "lefagyna" a TV, fekete a kép, és akáhová kapcsolom, nem jön be semmi. Váltogathatom a forrást, semmi. HDMI2-re van dugva az IPTV, ezen kívül a YT megy sokat gyerekeknek, és egysze csak azt látom, hogy se kép se hang. Nem tudom, ilyenkor a gyerek nyomkod össze valamit, vagy mi történik, de TV újraindítás segít. Azt vettem észre, ilyenkor újraindítás során megjelenik a Hisense logó és a VIDAA animáció. Máskor ezek nincsenek (gondolom a fastboot miatt).
-
Monya78
veterán
Hieronymus: U8QF-as a JBL támogatásával elvileg jobb hangszórót kapott a U7-hez képest.
Ha a Blitzwolf BW-SDB1 mellett döntök akkor nincs hangpróbálgatás, sajna a banggoodnál nincs visszaküldés.HF77: Köszi, a fő kérdés az lett volna igazából hogy hallható 20-30eFt-nyi hangzás javulás a tv csipogójához képest.
-
antee_g
tag
Sziasztok!
U7QF tulajokat kérdezném arról, hogy a közel múltba megjelent firmware frissítések megoldották-e ,a magasabb minőségbe lejátszott tartalmak (1080p, 4k) akadozását wifin keresztül?
Válaszokat előre is köszönöm.
-
-
Monya78
veterán
Olcsó soundbar (30k alatti) vs. Hisense gyári hangszóró (esetemben: 65U7QF) hogy viszonyul egymáshoz? Olyan mindenes használathoz, kivéve minőségibb filmek.
Komolyabb 5.1-es hangrendszer is van a tv-re kötve de azt ritkán indítom be, csak az arra méltó filmeknélPl. Blitzwolf BW-SDB1 pro-hoz 20k alatt hozzá lehet jutni
Köszi!
-
Zizi123
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #3838 üzenetére
Soket nem tudok rola, de amit kideritettem az szimpatikus lenne, de mivel kapni sem igazan lehet, igy nem igazan opcio.
-
-
Zizi123
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #3834 üzenetére
Szia!
Termeszetesen HiSense, azert irtam ide.
Nekem 65U8QF van, es nagyon tetszik, csak ha jol nezem nem igazan lehet mar kapni , es nagyon akciosnak is kell lennie, hogy beleferjunk az arba.
Amit lehet kapni, de sokat nem tudok rola: 55U8GQ
Errol valakinek valami infoja? -
tocijozsi00
csendes tag
Űdv.Nekem hisense A7GQ m van.55 ős méretben.elégedett vagyok a kép minőséggel-most épp a youtuben nézem azLeague of Legends.The 2020 Season.t.4K ba.A csattano az hogy eszméletlenűl szép a kép.Akár ajánlani is tudom az előbb irt animáciot teszt nézésére.
-
Ferenczi Áko
addikt
-
zseko
veterán
Üdv, a Hisense tévék képminősége mennyire jó? Gondolkodom egy 55"-os TV vásárlásán, csak nem kívánok 3-400ezreket rákölteni.
Egy FireTV Stick 4K Max lesz rákötve, így a tévés tudása sem lényeges, ahogy az okosfunkciói sem, mindent a Stick-en keresztül néznék. -
-
VW
aktív tag
Valaki nem újított be mostani akcióban egy Hisense 55A8G oled tv-t? Véleménye érdekelne.
-
zolem
aktív tag
válasz
Hieronymus #3826 üzenetére
Láttam, de nem tudtam reagálni. Előző hozzászólásomban azt linkeltem.
Honnan tudtad, hogy jön? -
Zizi123
senior tag
Mi most a best buy 55-65"-os TV, ami nem oled?
280eFt-ig kb bezarolag? -
Zizi123
senior tag
Mi az uj verzioszama?
-
-
zolem
aktív tag
válasz
Ferenczi Áko #3824 üzenetére
U7qf. De gondolom minden vidaa4-hez jön.
-
zolem
aktív tag
Jött egy új frissítés...
Nem tudom mi frissült.
Remélem nem rontottak el semmit rajta! -
-
f.zoli75
csendes tag
#3818 Hieronymus
#3819 HF77
Köszi. -
-
f.zoli75
csendes tag
Sziasztok,
Adott egy Hisense 65A7100F.
Hogyan tudom ezen előcsalogatni az HBO Max appot?
Öcsémé a tv és nem boldogulok...
Nekem LG tv-m van, azon sima ügy volt.
Köszi a segítséget. -
fityere
senior tag
Sziasztok
Tv-t keresek max 160000 ft-ig de az nagyon max. 55 vagy 58 col-ig.
Van nextgen konzol, de nem igazan erdekel a 120hz.
Milyen típust tudtok ajánlani?
Rengeteget olvastam itt a forumon, de már elvesztem -
Raider 01
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy 58A7100F.Szoftverfrissítés után nem hajlandó a távirányítóval kikapcsolni.
Régebbi fw esetleg találok valahol?Vagy tudok rá régebbit húzni?
Előre is köszönöm. -
Proliant
csendes tag
válasz
JoolsNOS #3810 üzenetére
Aham... köszi a próbát, kár érte, pedig jó lett volna ha így megy.
Azt még be tudnád ide esetleg dobni milyen firmware verzióval nézted és hogy ez az az oldal milyen user agent-et ad vissza?
https://www.whatismybrowser.com/detect/what-is-my-user-agent/ -
A VIDAA 4 tévékhez OTA frissítés van úton.
V0000.01.00S.M0222
Az M0222 frissítésről csak annyi információ van, hogy bug javításokat tartalmaz. -
Proliant
csendes tag
Valaki próbálta már a TV böngészőjéből az HBO Max-et?
https://play.hbomax.com
Ha ezen a ponton átmegy a böngésző, akkor elvileg jóságpor van és működhet a történet.Nekem 58A7100F-em van, de még az eredeti K0701-es firmware-rel. Ebben 34-es verziójú a Firefox, az HBO Max-hez meg legalább 70-es kell. Akinek újabb a firmware-je van, az lenne kedves megtekinteni majd elárulni mi történik ha rámegy a fentebbi oldalra a TV böngészőjéből? Előre is köszönöm neki
-
csucsotke
aktív tag
55col.Pc -n játszok róla, igaz hogy csak 1-2 hónapja. Sd-t nem nagyon vizsgáltam, 720p t nézek , még egyelőre mindig elédetten konstatálom hogy jó választás volt. Most ki mennyire vájtszemű, de azt hiszem ha látom hogy a kategóriájában(és még kicsit felfele) van még ilyen képe bármelyiknek is. Az én szememnek a játék folyamatos, bekapcsolom, játszok, PS4 nemtom, de tervezek hozzá venni. A fényerejét nem lehet nem ajánlani, este volt már hogy levettem 6-ra a backlight-ot(100-ból 6).
-
Doruce
újonc
Sziasztok!
U7QF akinek van, annak bevált? Mi a véleménye róla? Ilyet terveztem venni. Főleg netflix, SD-HD filmek, PS4-hez fogom használni. A szoba alapjáraton elég világos, de a redőnyöknek hála sötétben is lehetne használni.
Válaszaitokat előre is köszönöm!
-
NÓPARA
aktív tag
Helló!
Garanciás javításra leadó tv dobozába milyen papírokat kell raknom? Soha nem volt még ilyen ügyem. -
BudaH
csendes tag
Sziasztok, 200 ezret tudnék új tv-re szánni, 55" lenne nekem a megfelelő méret. Melyik lenne ezekkel a paraméterekkel a legmegfelelőbb? Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Linux Mint
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megújult a PROHARDVER!
- Villanyszerelés
- Home server / házi szerver építése
- Egérpad topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest