Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bluetooth hangszórók
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egérpad topik
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
aXXon
őstag
jo, ha a sogorom hajlando lesz visszafizetni a penzem, vagy kozben penzhez jutok, akkor azonnal keresni foglak!! basszus, gyorsan megprobalom osszeszedni magam, de nem tudok semmi biztosat! juheeej, de fasza is lenne ha 775re tudnek valtani, ha isten is ugy akarja! a laphoz mik vannak? megvan minden? olyan vagyok most mint egy kisgyerek karacson elott, remelem osszejon a penz

-
aXXon
őstag
nem hangzik rosszul, de melyik proccal gondoltad
csupan annyi a baj, hogy akkor lesz csak penzem, ha a sogorom visszaadja, mint az x800as topikodban is irtam, viszont ezzel jobban lazba hoztal, mint a 9800se -vel
hatarozottan jobban!! jah azt akartam meg kerdezni, hogy a procihoz valami gyari cooler jar? -
aXXon
őstag
innen az alaplap + proci + cooler egy 915os lapba meg egy 775os proccba mennyit erne neked?? Bővebben: link jah meg ram is kellene
termeszetesen azt is be kellene szamitani
Aktív témák
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
+ mail

termeszetesen azt is be kellene szamitani