-
PROHARDVER!
ÜDVÖZÖLLEK A NEXUSBAN!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolverine
félisten
-
Wolverine
félisten
válasz
Shadowguard #10238 üzenetére
Elég sok magyar embernek meglesz Cho'gall a virtual ticket miatt - pl. nekem is, de én nem játszom a Heroesszal, hogy őszinte legyek
#10229: a BlizzCon rohadtul drága. Tulajdonképpen ráfizetéses, pedig fullra tele van. Ráadásul a selejtezők miatt a tournament rész már eleve nem 2 napos, hanem hosszabb.
-
Wolverine
félisten
válasz
0karmacoma0 #10216 üzenetére
Lehet találni egy-két esetet, de azokra vadásznak.
-
Wolverine
félisten
válasz
0karmacoma0 #10212 üzenetére
A main stage és a panel stage csak jeggyel nézhető.
-
Wolverine
félisten
válasz
Realradical #9283 üzenetére
Ez igaz, de Brightwing faját a WoW-ban faerie dragonnak hívják.
-
Wolverine
félisten
válasz
ígyvanferi #9153 üzenetére
Az a tűz a háttérben a lerombolt Theramore.
-
Wolverine
félisten
A fenti videó a WoW-on belül szebb. Valsz. akkor is, ha a hivatalos, Blizzard által feltöltött verziót nézed meg.
-
Wolverine
félisten
válasz
John_Deere #1926 üzenetére
Sokan kapnak kulcsot, de mindig lesz lemorzsolódás: mégsem jön be az illetőnek, vagy valamilyen probléma miatt nem tud játszani. Nekem is van accessem, de mivel 3 hete nincs saját netem, ezért nem tudok játszani, még ha akarnék sem.
-
Wolverine
félisten
Ha valaki hangos érintkezést szeretne: Mumble. Ingyenss program, a szerver is az, és megbízhatóan működik. A WoW-os guildem évek óta használja
-
Wolverine
félisten
válasz
Ereshkigal #1243 üzenetére
Azt a D3 RoS-ért adták
-
Wolverine
félisten
Na, nekem is megjött a meghívóm; de nem tudom, teszek-e egy próbát, mert a topicból nem azt látom, hogy ez az én játékom lenne
-
Wolverine
félisten
válasz
Lézerparaszt #505 üzenetére
A full verzióban lesz. De minden béta szerverei az USA-ban vannak.
-
Wolverine
félisten
válasz
ígyvanferi #487 üzenetére
Nem, Stitches Azerothról származik, ő terrorizálta Duskwoodot az ottani questchain végén
Még a vanillában, amikor egy lvl20-30 közti zónában elszabadult, mint lvl35-ös elit, akkor komplett raidek alakultak percek alatt az ott questelőkből, hogy le lehessen csapni valahogy. A városőröket simán kinyírta
-
Wolverine
félisten
A PAX Easten bejelentettek 3+4 új hőst: Kael'thas Sunstrider, Sylvanas Windrunner, Chen Stormstout (ők fejlesztés alatt), valamint Brightwing, Zagara, Murky és LiLi Stormstout (ők készek).
-
Wolverine
félisten
válasz
PumpkinSeed #105 üzenetére
Majd akkor, ha elindul az európai zárt béta. vagy ha van egy haverod, aki a Blizzardnál dolgozik, és be tud protezsálni.
-
Wolverine
félisten
Egy bemutató. (oké, sok van belőlük, ezt olyasvalaki írta, aki nem szereti a MOBA műfajt)
-
Wolverine
félisten
Itt egy 8,5 perces összefoglaló videó a Blizzardtól.
-
Wolverine
félisten
Kiszivárgott az alpha kliens; az MMO-Champion rá is tette már a kezét.
-
Wolverine
félisten
válasz
CooLM@$TeR #45 üzenetére
Plusz a RoS után ideje lesz a Warlords of Draenor bétájának.
-
Wolverine
félisten
Carbot rajzfilmje, ami a Heroes of the Storm BlizzCon-paneljén volt látható
Akkor is szíven ütött, és most is.
szerk: erről beszéltem a #8-ban. A zene egyébként a játékból van
-
Wolverine
félisten
Ez a mini rajzfilm, amit most mutattak... Arthas+Kerrigan+Diablo vs Zeratul+Tyrael+Malfurion. Brutális
-
Wolverine
félisten
Az MMO-Champion kimazsolázta a BlizzCon időrendjéből az előadók neveit - ennek alapján a Heroes of the Storm fejlesztőinek vezetői a StarCraft II-től igazoltak át...
-
Wolverine
félisten
A BizzCon 2013 időbeosztása alapján játszható is lesz a játék helyben
-
Wolverine
félisten
Jó ideje tudjuk, hogy a Blizzard is készít egy MOBA játékot, amelyben a Warcraft, a StarCraft és a Diablo franchise-ok hőseivel lehet majd játszani. Ez a játék eredetileg Blizzard Dota, majd Blizzard All-Stars néven futott... de a mai bejelentés szerint a végleges neve Heroes of the Storm lesz majd. A játék egy aprócska teaser videót is kapott; további információkat a 3 hét múlva, november 8-9-én esedékes BlizzCon 2013-on várhatunk.
Link javítva.
[ Módosította: Qru ]
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Star Citizen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Autós topik
- Hobby elektronika
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Eredeti játékok OFF topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Elado Corsair MP600 LPX GEN4 SSD 1TB hűtőbordás
- Canon EOS M50 kit obival, 40 ! expoval, (opcionális hálózati töltővel/ objektívekkel)
- Canon EOS 250D gépek kiegészítőkkel, táskával ( 160 / 1000 expoval)
- Eladó Konfig I7-10700 16GB DDR4 512GB SSD RX6600XT 8GB!
- HP HyperX Cloud III Wireless + wicked cushions fülpárnák
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest