- Milyen RAM-ot vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ASUS ROG Ally
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
KoGa
tag
Kerdeseitekre valaszolva:
Sajna a POST-ig sem jut el, es a regi proct vagta tonkre, azert vettem ujat. Asszem kukazom a lapot :( -
KoGa
tag
Sziasztok,
Egy este egyszer csak fogta magat a gepem, es rebootolt egyet. Nem vartam meg mig ujraindul mert mar aludni keszultem, a hibat a korabban mar nehanyszor elofordult aramingadozas szamlajara irtam.
Igen am, am masnap az a meglepetes ert, hogy nem indult a gepem, ''system failed cpu test'' hibaval. (Asus a7v333 lapka, beszedes hibauzenete volt). Ez utan, ugye egyertelmu hogy proci hibara gyanakodtam, igy hat kiprobaltuk egy masik gepben is. Persze nem ment...
Goto bolt, uj proc. bevasarlas, gepbe be... Igy sem megy?! (Ugyan az a hiba.) Mostmar igencsak gyanus az alaplap, es attol is felek, hogy a prockot is megette...
Valakinek valami 5lete, mit lenne erdemes csinalni?
Aktív témák
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest